Escola d'espectadors
El col·lectiu de professorat de dramatització-teatre estem impulsant un projecte de cartografia del teatre en l'educació a la Comunitat Valenciana. Les dades que arreplegarem ací tenen com a objectiu establir canals de comunicació amb el professorat de tots els nivells educatius que s'interessen per les activitats teatrals, artístiques i culturals al centre. Voldríem que els instruments de comunicació de la web 2.0 ens serviren per informar, compartir i divulgar tota mena d'informació rellevant per als docents amb esperit inquiet. La xarxa esdevé cada vegada més un instrument social de comunicació, per això és molt important indicar l'adreça de correu electrònic que consulteu de forma habitual.

Pensem que el col·lectiu de docents que incorpora l'art i les manifestacions culturals com un "valor afegit" a la seua programació d'aula és l'actiu més important d'un país. Per això l'associació "Avecteatre & Educació" ha acceptat el repte de cartografiar les persones, els centres i els grups de teatre escolars del nostre país. La idea és visibilitzar als dinamitzadors d'aquest tipus de projectes en la mesura que responen al perfils dels docents inquiets:
- Veuen la cultura com un servei a la societat i no dubten a esdevenir ambaixadors de les bones pràctiques teatrals, artístiques i culturals.
- Busquen en l'art estímuls per a estar actius intel·lectualment i així poder enfrontar el repte de sorprendre  a l'alumnat.
- Tenen molt desenvolupada la seua educació artística i el seu esperit crític el posen al servei del col·lectiu per a la millora dels projectes.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adreça electrònica *
Por favor, torna a escriure el teu e-mail *
Nom del Centre *
Cognoms i Nom *
Localitat del centre i codi postal *
Pàgina web del centre *
Si fas us didàctic d'algun instrument de la Web 2.0, podries afegir els noms i els links dels que tu gestiones
(Algunes eines de la Web 2.0 com blogs, wikis, xarxes socials, repositoris digitals, etc. poden ser més útils si les comparteixes amb la comunitat educativa)
Quines activitats teatrals realitzeu al centre *
Required
En què consistiria la teua experiència ideal d'assistir a un espectacle teatral amb alumnes
(Valora de menor a major importància)
Comptar amb un dossier didàctic per a realitzar activitats abans i després de l'espectacle *
Tindre la possibilitat d'una xarrada amb els actors, les actrius o el/la directora de l'obra *
Que els alumnes puguen enviar un feedback de l'obra i que es visibilitze al teatre d'alguna manera *
Tindre informació on line amb recursos multimèdia per preparar l'anada al teatre *
Vols afegir alguna informació que consideres important?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.