Intresseanmälan Breathwork
Här fyller du i dina uppgifter och vilket eller vilka datum du önskar anmäla dig till.
Jag återkommer till dig på mail för att bekräfta att det finns plats i gruppen. I mailet finns även info om hur du betalar. Det är först när betalningen kommit in som platsen är reserverad för dig.
Det är viktigt att du fyller i anmälan själv.
(OBS! Glöm inte att titta i din skräpkorg. Det händer tyvärr ibland att mail hamnar där).  

- Det finns nu två olika sessioner, en med introduktion och en utan. Under introduktionen får du veta mer om conscious connected breathwork. Jag berättar lite om historiken bakom och en del om trauma och traumabearbetning. Vi går igenom andningstekniken noggrant och jag berättar om vad du kan uppleva fysiskt och känslomässigt under sessionen. Du får också veta mer om vad som händer i kroppen när du andas kraftfullt på det här sättet.

- Om du har varit på breathwork med mig minst en gång tidigare kan du boka sessionen utan introduktion men du är självklart välkommen att lyssna på den fler gånger. Även om punkterna som tas upp är samma så finns det så mycket att säga om andning och trauma så det brukar aldrig bli exakt samma. Det kommer också ofta upp nya frågor som kan göra att det är värdefullt att lyssna mer än en gång.

Obs! Du behöver komma på tillfället med introduktion första gången du kommer på breathwork hos mig även om du provat breathwork med en annan ledare tidigare. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vilket/vilka datum vill du anmäla dig till? 
*
Required
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-mail *

Det här är en kraftfull och terapeutisk  andningssession som inte har några likheter med yogiska avslappande andningsövningar (pranayama) som många har erfarenhet av.

Denna typ av andning kan leda till att minnen och gamla trauman kommer upp till ytan och därför är det viktigt att du talar om för mig i samband med att du bokar om du vet med dig att du varit med om trauman i ditt liv. Vad som upplevs som traumatiskt är väldigt individuellt. Vi bokar då ett kortare telefonsamtal för att prata om just din situation för att ta ställning till om det är lämpligt för dig att delta och hur jag isåfall kan stötta dig på bästa sätt under sessionen.

Om du har astma eller upplever andra svårigheter med din andning så är det viktigt att du talar om detta i samband med att du bokar och att du tar med inhalator till sessionen.

Om du känner igen dig i någon av följande tillstånd/sjukdomar bör du inte delta i breathwork:

- Gravid

- Hjärt- och kärlsjukdom (inklusive tidigare hjärtinfarkt ), okontrollerat högt blodtryck, en historia av aneurysm i din närmaste familj, användning av blodförtunnande läkemedel

- Stroke, TIA, epilepsi eller andra krampanfall eller neurologiska besvär

- Psykisk sjukdom (mani, bipolär sjukdom, schizofreni, OCD, paranoia, psykotiska episoder, depersonalisation, etc.)

- Näthinneavlossning

- Glaukom

Det är viktigt att du förstår att du själv är ansvarig för din egen hälsa, både psykisk, känslomässig och fysisk och att deltagande alltid sker på egen risk. Om du konfronteras med tidigare trauman på ett sätt som känns jobbigt för dig så är det en bra idé att söka professionell hjälp av till exempel en traumaspecialiserad terapeut eller psykolog.

*
Required
Undrar du om breathwork kan passa dig? Har du andra frågor eller är det något som det är bra att jag vet om dig innan sessionen. Skriv här isåfall så svarar jag antingen på mail eller så bokar vi in ett kortare samtal på telefon.

Bokningsvillkor:

När du anmäler dig till en grupp räknas din anmälan som bindande. Jag har valt att ha små grupper för att du som deltagare ska känna dig trygg och sedd under hela sessionen. Jag tar därför inte emot avbokningar eller ombokningar. När en grupp är full säger jag nej till nya bokningar och därför är det viktigt att du är medveten om att din plats är unik. 
Om du blir sjuk och därför inte kan delta kommer du erbjudas plats i en annan grupp där ledig plats finns. 

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy