Φόρμα εγγραφής μέλους/υποστηρικτή Project Δράμα 2020
Βάσει του καταστατικού λειτουργίας της παράταξής μας, μέλη της παράταξης μπορούν να γίνουν οι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Δράμας. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στα όργανα της παράταξης, ενώ οι υποστηρικτές έχουν το δικαίωμα μόνο του εκλέγειν στις ενδοπαραταξιακές εκλογές ανάδειξης του υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής.

Οι Ομάδες Εργασίας του Project είναι τέσσερις και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω. Η κάθε μία έχει δύο συντονιστές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Ομάδας και έχουν επικοινωνία με τη Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης. Σε περίπτωση που μέλος ή υποστηρικτής δεν θέλει να συμμετέχει σε Ομάδα Εργασίας, επιλέγει το αντίστοιχο πεδίο.

Η παράταξή μας προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για αυτό το λόγο ΔΕΝ γνωστοποιεί δεδομένα σε τρίτους. Ζητείται λοιπόν, στο τέλος της φόρμας να επιλεγεί το πεδίο με το οποίο συναινείτε στην εγγραφή σας ως μέλος ή υποστηρικτής της παράταξης.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο mail project.drama2020@gmail.com ή στο facebook της παράταξης (Project Δράμα 2020).
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Επάγγελμα
Your answer
Τηλέφωνο
Your answer
Κινητό *
Your answer
e-mail
Your answer
Facebook
Your answer
Θέλω να συμμετέχω στο Project Δράμα 2020 ως: *
Τα μέλη μπορούν να είναι και υποψήφιοι για τη Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) του Project. Οι υποστηρικτές μπορούν να συμμετέχουν και να ψηφίζουν για την εκλογή ΣΕ, αλλά όχι να είναι υποψήφιοι για τη ΣΕ.
Required
Ψηφίζω: *
Required
Θέλω να συμμετέχω στην παρακάτω Ομάδα Εργασίας του Project: *
Συναινώ στην ηλεκτρονική μου εγγραφή ως μέλος ή υποστηρικτής στη δημοτική παράταξη Project Δράμα 2020 και αποδέχομαι τις Αρχές και Θέσεις της παράταξης και τον Κανονισμό Λειτουργίας της: *
Required
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.