Voluntar Făgăraș Rocks! 2021
Saluuuut!
Ne bucură tare că ne oferi atenția ta și te gândești să sprijini Făgăraș Rocks! să ... să ce? Să devină Făt Frumosul ce acum un an nu exista iar anul viitor ... goes international, așa cum l-am văzut noi din start.

Cum am scris mai sus, calitatea evenimentului e dată de voluntarii care-și alătură energia ca să construim ceva nemaipomenit. Și musai să organizăm excelent partea asta, ca să putem crește.
Înainte de a alege să ni te alături, te invităm să parcurgi ce e important să știi despre Făgăraș Rocks! 2021:

Evenimentul împletește 5 curse de alergare montană în arealul dintre valea Berivoi - refugiul Scoarța - vârful Berevoescu - Vârful Dara - vârful Urlea - muchia Scărișoara - valea Dejani cu activitățile conexe din baza de start/sosire (cea mai faină din țară, zic concurenții primei ediții), anume concerte, proiecții de filme, workshop-uri, seminarii, orientare turistică, cursa pentru copii/familie, DJ set all day, produse locale, supercamping, parcare.

Cand să fim prezenți?

Prezența voluntarilor la eveniment e necesară in perioada vineri, 6 august, 8:00 AM - duminică, 8 august, 4:00 PM, precum și la alte activități, înainte de eveniment (recunoașterea terenului, ieșiri pe munte cu echipa, pentru drumeții sau pentru amenajare de trasee turistice & de concurs, traininguri și pregătiri comune).


Cum contribuim?

Vineri, 6 august, amenajăm zona, pregatim logistica, pregătim și predăm kit-uri, pregătim, transportăm și instalăm punctele de susținere de pe trasee (orientare/control/hidratare/alimentare), triem participanți, îi ghidăm în camping si parcare, verificăm amenajarea traseului.
Sâmbătă, 7 august, e ziua curselor. Avem activități predare a kit-urilor, verificare a echipamentului obligatoriu, de start, direcționare pe trasee, finish, festvitate de premiere, iar pentru cei de pe munte: orientare, control și gestionarea punctelor de alimentare/hidratare. Toți, atât cei de jos cât și cei de pe munte oferim zâmbete și încurajări participanților. Și, musai, între noi :)

Pe parcursul celor 4 zile desfășurăm constant activități de curatenie, igienizare, asigurarea hranei, organizarea concertelor, atelierelor și a celorlalte activități conexe pentru participanți.

Ce pregătim pentru tine?

Pentru a ne asigura că avem toți starea și competențele necesare, în perioada martie - iulie organizăm:

1. Câteva sesiuni de training, în care vom cunoaște echipele în care lucrăm și vă prezentăm evenimentul + ce presupune fiecare activitate în parte. Aceste întalniri sunt musai (doar cine participa își poate desfășura activitatea la Făgăraș Rocks! 2021), durează aproximativ doua ore, se desfaoară online (unele offline, dacă ne permite contextul), iar detalii exacte despre ora și locul de desfășsurare le primești pe email/Whatsapp.
2. Cel puțin o activitate pre eveniment din categoria ”recunoaștere traseu”. Organizăm această activitate în așa fel încât să poata ajunge cât mai mulți dintre cei pentru care e relevantă, în funcție de opțiunile voastre și de deciziile de alocare a posturilor.
3. Training-uri și ateliere utile precum: curs de prim ajutor, art of sport events volunteering și ce ne mai spuneți voi că v-ar placea / v-ar fi util :)


Din partea persoanelor selectate în echipa de voluntari, va fi necesară semnarea contractului de voluntariat, iar în cazul voluntarilor între 16 și 18 ani, acordul părinților.

Reluăm ideea că participarea voluntarilor la ședintele tehnice și participarea fizică la o activitate pre-eveniment (le anunțăm ulterior) sunt musai pentru a face parte din echipă.

Pentru cei ce nu sunt localnici asigurăm loc de cort în campingul special destinat voluntarilor.

Pentru buna organizare a evenimentului fiecare rol este important. În functie de necesitățile de la eveniment, te rugăm să accepți posibilitatea de a fi realocat unde este mai mare nevoie de ajutorul tau.

Te rugăm să ne ajuți, mai jos, cu datele necesare pentru a putea pregăti ca la carte o experiență faină atât pentru concurent cât și pentru voluntar. Iti multumim ca esti alaturi de noi la Fagaras Rocks! 2021.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prenume *
Nume *
Localitatea în care trăiesc este: *
Data nașterii (ziua.luna.anul) *
Numărul meu de telefon este: *
Adresa de e-mail la care pot fi găsit/ă este *
De ce dorești să ni te alături și cum îți dorești să fie experiența de voluntariat la Făgăraș Rocks! ...? *
Ne spui câteva lucruri despre experiențele tale de voluntar și evenimentele la care ai contribuit din postura asta? ... ne ajută să știm denumiri de evenimente, la ce ediții/ani, ce roluri și atribuții ai avut. *
Care sunt superputerile tale? *
Care sunt zonele în care crezi că mai ai de invățat? *
Dacă ai una dintre pasiunile/abilitățile de mai jos și vrei să le folosești la eveniment, te invităm să ne comunici:
Voi fi la eveniment în intervalul: (* intervalul in care poti fi prezent influenteaza echipa din care vei face parte ) *
Vreau să particip și în week-end-urile din perioada anterioară, la ieșiri pe munte pentru amenajarea traseelor: *
Ce training-uri crezi că ți-ar fi utile ca voluntar la un eveniment montan? Ce te-ar face ca după Făgăraș Rocks! să simți că vei fi primit plusvaloare? *
Zonele principale de acțiune a voluntarilor în perioada 6 - 8 august:
PUNCTELE DE SUSȚINERE DE PE TRASEE, PE MUNTE - activitățile de aici presupun verificarea marcajului de traseu, transportul materialelor necesare (alimente, materiale de orientare) din tabara de baza, pe traseu, ghidare alergatori, amenajare si desfasurare puncte hidratare, siguranța alergătorilor, încurajare, foto-video. Poate însemna să dormi o noapte pe munte, în cort sau refugiu montan.

ÎN TABĂRA DE BAZĂ - activitățile de aici sunt amenajarea bazei, start, finish, încurajare, medalii și premiere, curățenie, realizarea și predarea kit-urilor, organizare logistică, foto-video, coordonarea zonei de mâncare și a partenerilor care oferă concertele, proiecțiile de filme, ateliere, seminarii, jocuri, ghidarea și sprijinul alergătorilor în parcare și camping plus orice mai e necesar.
Prefer să contribui: *
Am disponibilitatea de a dormi 1-2 nopți pe munte, la refugiul montan sau în cort. *
Am cort și mai am disponibile:
Clear selection
Am nevoie de cazare sau loc în cort *
Mă deplasez spre eveniment cu automobilul și am disponibile:
Clear selection
Doresc să mă alătur pe drumul spre eveniment cuiva care are loc în mașină. *
Precizări referitoare la mâncare (vegetarian, alergii, altele): *
Dacă ai întrebări și/sau idei care crezi că ar face Făgăraș Rocks! special, te rugăm să le scrii aici:
În 26 iunie organizăm în Făgăraș alt eveniment: Alergăraș. Avem nevoie de voluntari faini și aici, pentru amenajarea traseelor, organizarea zonei de start sosire și pentru punctele de susținere din oraș și de pe deal. Vrei să contribui?
Clear selection
În tot anul cutreierăm Țara Făgărașului pe jos sau pe biciclete pentru explorarea traseelor de alergare, drumeție, ciclism. Facem mișcare în natură și explorăm potențialul zonei, pentru a facilita, ulterior, cât mai multor oameni să vină aici pentru sporturi în aer liber. Vrei să te adăugăm în grupul de Whatsapp în care anunțăm ieșirile, ca să te poți alătura când ai poftă de mișcare? *
Am citit, înțeleg și accept să respect măsurile sanitare necesare în această perioadă de pandemie: https://fagarasrocks.ro/masuri-sanitare/ *
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie folosite in scopuri exclusiv de comunicare despre si pentru activitatea de voluntariat la care m-am inscris completand acest formular. Datele mele vor fi inregistrate in baza de date a organizatorilor si daca doresc stergerea acestora, pot solicita acest lucru la adresa de e-mail fagarasrocks@acuminfinit.ro? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy