MyFriends-valmennus kevät 2019
Valmennus kulkee mallilla 3+1+1 päivää ja alkaa siis yhteisellä viikonlopulla Ryttylän lähetyskeskuksessa 22.-24.3. (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä lähipäivää paikallisesti noin kuukauden välein. Lähipäivät järjestetään Turussa ja Helsingissä 27.4. ja 25.5. sekä Joensuussa 13.4. ja 11.5.. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi omat lähipäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta yli 10 henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan näin suurta ryhmää, mutta osallistutte pienemmällä porukalla, voitte osallistua lähimpänä järjestettävään lähipäivään. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen, ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa! (Tällä erää ajatuksissamme on erityisesti Pohjanmaa ja Jyväskylä).

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen viikonloppuun sekä molempiin lähipäiviin. Samoin osallistutaan omalla paikkakunnalla Lifestyle-ryhmän kokoontumisiin, joka koostuu muista valmennukseen osallistujista. Oman paikkakunnan kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa. Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esimerkiksi olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Valmennuksen hintaan sisältyy viikonloppu Ryttylässä ylläpidolla, valmennuksen materiaali sekä itse valmennus. Joitain omakustanteisia ruokailuja saattaa lähipäivissä olla. Mikäli tarvitset majoitusta lähipäiviin niin pyrimme järjestämään asian kotimajoituksilla, mutta tämä on viime kädessä kunkin omalla vastuulla. Mikäli koet kutsua lähteä valmennukseen, mutta taloudellinen puoli askarruttaa, ole yhteydessä niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 125
Aikuisille 170

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3.2019


Kotisivumme:
www.myfriends.fi

Email address *
Minulle saa lähettää jatkossa MyFriends-uutiskirjeitä sähköpostiin *
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sukupuoli *
Lähiosoite *
Your answer
Kotikaupunki (pelkkä kaupunki) *
Your answer
Postinumero (pelkkä numero) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mahdolliset erityisruokavaliot
Hengellinen kotini / seurakuntayhteyteni *
Your answer
Olen opiskelija
Kerro itsestäsi: mitä teet elämässä (opiskelu, työ, ...) *
Your answer
Miksi haluat osallistua MyFriends-valmennukseen? *
Your answer
Kuulin MyFriends-valmennuksesta *
Oletko tulossa paikkakunnaltasi osana ryhmää? Kuka on ryhmänvetäjä/muita ryhmäläisiä? (Voitte ryhmänä sopia yhteisen nimityksen kuten esim. “Turun varikkolaiset”, niin osaamme yhdistää.)
Your answer
Jos olet tulossa ilman ryhmää, niin tiedätkö muita tulijoita paikkakunnaltasi? Tai voisitko kutsua ystävän kanssasi valmennukseen? (Ilman ryhmää voi osallistua, vaikkakin vahva suositus on tulla kaverin tai ryhmän kanssa.)
Your answer
Onko sinun paikkakunnaltasi tulossa suurempi ryhmä ja toivoisitte lähipäivien järjestämistä kaupungissanne?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service