Befriend This 2021
Draag jij This Art Fair en de ruim 120 deelnemende kunstenaars een warm hart toe? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kunsttalent? Onze vrienden dragen rechtstreeks bij aan de professionele ontwikkeling van kunstenaars. Als vriend maak je  het mogelijk dat de ruim 120 deelnemende kunstenaars van de beurs vijf maanden lang kunnen deelnemen aan This Works, een club die deelnemende kunstenaars masterclasses, spreekuren en een netwerk biedt en er zo voor zorgt dat zij zich professioneel ontwikkelen. This Works is een onlosmakelijk en essentieel onderdeel van de beurs. De vriendenbijdrage wordt dus goed besteed.  

ğŸğŸŽğŸğŸ – 𝐄𝐄𝐍 ğğŽğŒğ•ğŽğ‹ 𝐉𝐀𝐀𝐑
Na een jaar waarin er veel niet kon, organiseert This in 2021 meer activiteiten dan ooit. In de eerste plaats is er This Art Fair zelf, maar we gaan ook door met het programma This Works. En deze zomer organiseerden we This Mobile Art Gym, een mobiel kunstproject waarmee we nieuwe doelgroepen willen bereiken en kennis lieten maken met This.

Om dit alles te realiseren kunnen we niet zonder onze sponsoren, subsidienten en vooral ook vrienden.

𝐕𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃𝐄𝐍 𝐄𝐍 𝐁𝐄𝐒𝐓𝐄  ğ•ğ‘𝐈𝐄𝐍𝐃𝐄𝐍
Als vriend, dat ben je al voor € 100,-, ontvang je een uitnodiging voor This Art Fair en een vriendenrondleiding op de beurs.

Onze beste vrienden steunen ons met een jaarlijkse bijdrage van €250,-. Daarvoor krijg je naast een uitnodiging voor de beurs en vriendenrondleiding, een uitnodiging en rondleiding op de HKU voor de graduation show, een kunstig cadeau van kunstenaars die meedoen aan This en een uitnodiging voor een uniek atelierbezoek in het najaar.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ja, ik wil This ondersteunen! *
Required
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Ik werd getipt over Befriend This door...
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy