Ilmoittautuminen Ableton Live -koulutukseen 27.3.2021

- - Elektroninen musiikki: Ableton Live osana musiikinopetusta - -

Tervetuloa LUMOKE-hankkeen ja Tapiolan lukion järjestämään Ableton Live -etäkoulutukseen la 27.3.2021 klo 9-15! . Kouluttajana toimii Tapiolan lukion musiikinopettaja Olli Heikkinen.

Päivän aikana käydään läpi Ableton Liven midi- ja audio-ominaisuuksia sekä samplaamista osana luovaa tuottamista. Lounastauko pidetään klo 12-13.

Ennakkotehtävä koulutukseen osallistujille:
Tee tili sivustolle ableton.com/trial ja lataa ohjelmiston kokeiluversio. Jos DAW-ohjelmistot eivät ole vielä tuttuja, voi pohjalle tehdä myös tutoriaalin osoitteessa: learningmusic.ableton.com.

Koulutus on tarkoitettu lukion musiikinopettajille, ja mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa; ilmoittauduthan mukaan viimeistään ke 24.3.2021. Lähetämme osallistujille Zoom-linkin ilmoittautumisen päätyttyä.


Lisätiedot:

Auroora Kiiski Touizrar
projektikoordinaattori / Tapiolan lukio
Lukion musiikinopetuksen
kehittämistehtävähanke LUMOKE
044 5141203
auroora.kiiskitouizrar@espoo.fi
Ilmottaudun Ableton Live -koulutukseen la 27.3.2021 klo 9-15. *
Etu- ja sukunimi: *
Sähköpostiosoite: *
Lukio, jossa työskentelen: *
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan lukiokoulutuksen musiikin valtakunnallisen kehittämistehtävähankkeen (LUMOKE) yhteystietorekisteriin ja niitä voidaan käyttää kehittämistehtävähankkeeseen liittyvissä tiedotus-, tilastointi- ja tutkimustarkoituksissa. *
Tietojen tallennuslupa tarvitaan tapahtuman tiedotusta varten. Voit halutessasi pyytää poistamaan tiedot rekisteristä tapahtuman jälkeen ottamalla yhteyttä Tapiolan lukion projektikoordinaattoriin.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy