Acollida matinal i de tarda 2020 - 2021
Formulari en línia d'inscripció per a l'acollida matinal i de tarda de l'Escola Anxaneta


De conformitat amb el que preveu la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades seran tractades per Macedònia SL i l’AFA de l’Escola Anxaneta amb la finalitat d'inscripció a les acollides matinals i de tardes. Vostè pot exercir els seus drets, segons preveu la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, fent arribar la seva sol·licitud per correu postal o de forma presencial a les nostres instal·lacions del Carrer Solís, 2 BIS, 08301 – Mataró, o bé, fer arribar la seva petició al correu electrònic extraescolarsmace@gmail.com
Nom i cognoms de l'infant *
Curs *
Nom del pare/mare/tutor *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Modalitats d'acollida *
Required
Protocol d'acollida matinal i de tarda
Acollida matinal

Durant el curs escolar s’oferirà el servei d’acollida matinal, horari: de 8.00 a 9.00 h.
Excepcionalment, durant aquest curs, la porta d’entrada serà la de la cuina i l’espai que utilitzaran serà el menjador i quan faci bon temps, el porxo.
Totes aquelles famílies que vulguin utilitzar aquest servei, es dirigiran a la porta de la cuina i allà una monitora farà la benvinguda, prendrà la temperatura, posarà gel hidroalcohòlic i preguntarà si s’han observat símptomes.
És faran dos grups estables (infantil i primària). Com que compartiran espai infants d’edats diferents i grups diferents, en tot moment s’haurà de dur posada la mascareta i mantenir la distància de seguretat.
Un cop finalitzada l'hora, els infants es tornaran a rentar les mans i seran acompanyats a la seva aula de referència. Acabat el servei es ventilarà, netejarà i desinfectarà l’espai utilitzat.

Acollida de tarda

Durant el curs escolar s’oferirà el servei d’acollida de tarda, horari: de 16.30 a 17.30 h.
És faran dos grups estables (infantil i primària). Com que compartiran espai infants d’edats diferents i grups diferents, en tot moment s’haurà de dur posada la mascareta i mantenir la distància de seguretat. I tant abans com després tots i totes elles, es rentaran les mans.
L’espai de realització serà el de sempre, el patí de petits. Sempre que es pugui es faran les activitats a l’exterior, quan el temps no ho permeti, a l’aula de P5-B.
A l’hora de la recollida, les famílies s’hauran d’esperar a fora de la porta i la monitora anirà cridant un per un, mantenint les distàncies.
Els dies que l’activitat es faci al aula de P5-B ja sigui pel fred o la pluja, un únic tutor / mare / pare tindrà dret d’accedir al pati fins la barana de l’aula mantenint en tot moment la distancia de seguretat amb la resta de persones amb les quals pugui coincidir.
Lectura i acceptació del Protocol d'acollida matinal i de tarda *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy