Életünk párkapcsolatban
"Én sem volnék, ha nem volnál,
ha te hozzám nem hajolnál,
te sem volnál, ha nem volnék,
ha én hozzád nem hajolnék."
/Kányádi Sándor/


Jelen kérdőíves vizsgálat a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetében folyó család és párkapcsolati kutatás részét képezi és a felnőttkori kapcsolatok jellegzetességeinek vizsgálatára irányul. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a biztonságot nyújtó párkapcsolatnak egészségmegőrző funkciója van, így kutatásunk célja feltárni, hogy a párkapcsolati intimitás és elégedettség milyen demográfiai, pszichoszociális és pszichológiai tényezőkből jósolható be. Reményeink szerint, eredményeink gazdagíthatják azt a pszichológiai eszköztárat, mellyel segítségére lehetünk a kapcsolati nehézségekkel küzdő pároknak, családoknak. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kérdések, a téma jellegéből adódóan bizalmas jellegűek, de kérjük próbálja meg minél őszintébben megválaszolni, hiszen a vizsgálat anonim, a vizsgálati személyek kóddal szerepelnek, a beazonosítás nem lehetséges. Vizsgálati kérdéseinkre nem lehet “jól”, vagy “rosszul” válaszolni, hiszen az emberek élményei, tapasztalatai, vágyai eltérőek, így minden válasz “jó válasz”.

Amennyiben Ön rendelkezik párkapcsolati tapasztalattal, hálásan köszönjük, ha időt és energiát szán a kutatásunk segítésére és megválaszolja az alábbi kérdéscsoportokat.

Ha a kérdőív kitöltésével kapcsolatban kérdések merültek fel Önben, az alábbi e-mail címen tud kapcsolatba lépni velünk:
hadhazi.eva@kre.hu
Hadházi Éva PhD, pszichológus
KGRE, Pszichológiai Intézet

Együttműködését előre is köszönjük!

A tudományos vizsgálat célját és lefolyását elmagyarázták, a tájékoztatást megértettem. *
Tudomásul veszem, hogy a vizsgálatban való részvételem önkéntes és névtelen, és hogy bármikor visszavonhatom jelen beleegyezésemet a vizsgálatban való részvételre, minden hátrányos következmény nélkül. Beleegyezem abba, hogy a vizsgálat során általam megadott adatokat, válaszaimat a szakemberek feldolgozzák, és személyes azonosításra alkalmas adatok nélkül szakmai fórumokon ismertessék.Tudomásul veszem, hogy a vizsgálati adatok kutatási, és nem diagnosztikai vagy terápiás célokat szolgálnak, ezért ilyen jellegű szakvéleményre, illetve terápiás kezelésre a vizsgálatot követően nem tartok igényt. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service