Поръчка на комплекти за социално-емоционално развитие от FUNTAZIA
✅ По-долу посочете от кои комплекти и по колко броя желаете да поръчате.
❎ Ако не желаете да поръчате някой от артикулите, посочете "не желая" за него.

❗☎️ тел.за контакти: 0885217714

💌 ОТСТЪПКИ ПРИ ПОРЪЧКА:
        🎁 При поръчка на 3 или 4 комплекта (независимо кои) - 💡 5% отстъпка от
              общата цена на поръчката ви;
        🎁 При поръчка на 5 и повече комплекта (независимо кои) - 💡 10% остъпка от
              общата цена на поръчката ви.

💬 ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
🔎 Игра "LikeWhen" (за деца над 14г.) 👉 http://lw.funtazia.bg
🔎 Игра "FUNтазия" (за деца над 6г.) 👉 https://igra.funtazia.bg
🔎 Карти с Емоции (за деца над 3г.) 👉 https://bit.ly/2ZhcKsq
🔎 Магнитен пъзел (за деца над 3г.)   👉 https://bit.ly/36hKlnw
🔎 Мини табла (за деца над 4г.)   👉 https://bit.ly/2LJ5e1B
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Отбележете брой и вид артикули за вашата поръчка: *
В посочените цени не влиза цената за доставка с куриерска фирма ЕКОНТ ❗ 💬 ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ ще намерите на www.EQBulgaria.com ❗☎️ тел.за контакти: 0885217714
не желая
1 комплект
2 комплекта
3 комплекта
4 комплекта
5 комплекта
Настолна игра "FUNтазия" (40лв./1бр.)
Карти с Емоции (35лв./1бр.)
Комплект мини-табла (40лв./1бр.)
Магнитен пъзел (35лв./1бр.)
Настолна игра "LikeWhen" за 14+ год. (40лв./1бр.)
Имате ли код за отстъпка? Запишете го:
Количествените отстъпки, описани по-горе не важат при въвеждане на код за отстъпка в това поле!
Име и фамилия на получателя: *
Телефон за връзка: *
Населено място за доставката: *
Адрес за доставка: *
Артикулите се изпращат с курерска фирма "ЕКОНТ", с наложен платеж в рамките на до 3 работни дни. Цената на куриерската услуга е за сметка на купувача (получателя)! Можем да ги изпратим до вашия адрес, или до офис на куриера.  Калкулатор на тарифите на "ЕКОНТ" може да откриете на: https://www.econt.com/services/shipment-price .
Как ще направите плащането? *
При заплащане по банков път - изпращането на пратката ви става след потвърдено заплащане по банкова сметка, която ще получите на email.
Email адрес: *
Запишете верен и пълен email адрес, на който да ви изпратим информация за поръчката Ви!
Регистрация за получаване на търговски съобщения на електронната поща
Ако желаете да получавате информация за безплатни и търговски ресурси за развитие на емоционална интелигентност от FUNтазия - отбележете отметката по-долу. Информираме ви, че вашите лични данни ще се съхраняват от Фънтазия Интернешънал ЕООД за нуждите на този абонамент. Можете по всяко време да се отпишете от него, като ни изпратите писмо с текст "Желая да се отпиша" и вашият е-мейл адрес от настоящия формуляр на info @ funtazia.bg.
Данни за фактура (по желание):
Посочете данни на юридическо или физическо лице: ЕИК, МОЛ, Адрес по регистрация и ДДС номер (ако фирмата е регистрирана по ЗДДС).
Родител, роднина или професионалист в работа с деца сте?
Условия на настоящата поръчка: *
С попълването и изпращане на настоящата форма вие се съгласявате с настоящите условия като поръчител.Всички поръчки се обработват в срок от 1 до 3 работни дни. Цената на вашата поръчка не включва разходи към трети лица (куриерски услуги и др.). Вашата поръчка ще бъде изпратена с данъчен документ и наложен платеж.С попълването и изпращането на настоящата форма вие се съгласявате вашите лични данни да бъдат използвани от "Фънтазия Интернешънал" ЕООД само и единствено за целите на доставката на комплект табла за развитие на EQ при децата. Вашите лични данни няма да бъдат съхранявани и администрирани след изпращане на доставката, която заявявате с изпращането на настоящата форма. С попълването и изпращането на тази форма се съгласявате вашите лични данни да бъдат предоставени на трети лица - куриерска фирма за целите на изпращането на таблата по вашата поръчка. Вашите лични данни ще бъдат унищожени след изпращането на поръчката ви, направена чрез тази форма.При подаване на поръчката ви вие сте поръчител и може да я отмените по всяко време чрез изпращане на email на електронна поща: info@funtazia.bg, както и да върнете таблата в 14-дневен срок след получаването им от куриер. При желание да върнете таблата те не трябва да имат частични или цялостни увреждания и да са в състоянието, в което сте ги получили - ако тези условия са изпълнени ще получите обратно пълната сума на вашата поръчка, като куриерските услуги следва да бъдат заплатени от вас като поръчител. При отказ от поръчка всички разходи към трети лица, в т.ч. куриерски услуги, са за ваша сметка.Тази ваша поръчка е за предоставянето на авторски материали със защитени авторски права на лицето-получател, записано с имена и данни в настоящия формуляр. Не се допуска разпространението, предродажба и използване с комерсиална цел на всички авторски материали, собственост на "Фънтазия Интернешънал" ЕООД без изричното писмено съгласие на екипа автори от "Фънтазия Интернешънал" ЕООД.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy