WKantus
Liefste commilitones, schachtjes en sympathisanten

De enige echte Moeder Lies themacantus is back!! Deze keer openen wij het WK-voetbal met een cantus van formaat. We hebben horen vallen dat onze bondscoach Roberto Martinez toch nog een extra plaatsje over zou hebben in zijn WK-selectie. Heb jij het in je om deze selectie te halen en je team naar de wereldbeker te scoren? Kom dit dan maar bewijzen op 21 november @Delta op onze WKantus. Help je team naar de overwinning en breng die beker naar jouw favoriete voetballand!

De aftrap zal plaatsvinden om 20u30 stipt in de Delta, want zeg nu zelf waarom helemaal naar Qatar gaan als je gewoon naar de Delta kunt komen. Verkleed jullie in jullie favoriete voetballand of team en maak jullie klaar voor een spectaculaire avond vol drank, plezier en vrienden. Voor zij die niets van voetbal kennen of het hen geen bal kan schelen (pun intended), geen schrik er zal niet echt gevoetbald worden. Wat we wel doen is er op Moederliesiaanse wijze een geniale cantus van maken!!

Externen zijn natuurlijk ook welkom om onze geel-grijze duivels te versterken met hun voetbal- en vooral drinkkunsten. Dit met 4 personen per kring/club.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam: *
Ik drink: *
Ik ben: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy