Budai Ökofilmklub #3


A harmadik filmklubot március 21-én, csütörtökön tartjuk a Habitat Kreatív Központban (Margit körút 26.). A program 17:00-kor kezdődik, a The True Cost - A valódi ár című film levetítésével. A film után szakértőkkel beszélgetünk a filmről és a fenntartható divatról és öltözködésről, így a program kb 21:00 körül ér véget. Örülünk, hogy te is eljössz! 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név: *
Hányan jöttök? (Ha kettőnél többen, csak egy számot írj be!)
*
Irányítószámod: *
Hozzájárulok, hogy az Ökofilmklubbal kapcsolatos hírekről (és a filmklubot szervező budai ökoszervezetek ebben az időszakban esedékes egyéb programjairól) e-mailben tájékoztatást küldjenek számomra a szervező civil szervezetek.
(Havonta egy filmklubot tervezünk, vagyis ez azt jelenti, hogy amíg a filmklub tart, a havi átlag egy filmklubról szóló hírlevélben összefoglaljuk számodra az egyéb aktuális budai programokat is.)
*
Az Ökofilmklubot saját költségvetéssel nem rendelkező, önkéntesekből álló civil szervezetek önkéntes munkával szervezik (KétKer Közösségi Alapítvány, KörTér, Hegyvidéki Zöld Kör). Ahhoz, hogy további filmvetítéseket is szervezhessünk szakértők meghívásával, szeretnénk kérni, hogy támogasd a filmklubot egy csekély hozzájárulással: egy fő esetén 1500 Ft-tal, két fő esetén kettőtöknek 2000 Ft-tal.

*
A terem kapacitása véges, ha megtelik a keret, a további jelentkezők várólistára kerülnek. Ezért szeretnénk kérni, hogy ha valamiért mégsem tudsz részt venni a filmklubon, jelezd azt számunkra az hello@ketker.com címen. Ha már te is csak a várólistára fértél fel, azt külön e-mailben jelezzük számodra. Köszönjük!
*
Ha bármilyen kérdésed maradt a filmklubbal kapcsolatban, azt itt írd meg számunkra! A kérdőív elején megadott e-mail címedre igyekszünk mihamarabb választ küldeni.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy