Ansökan om medlemskap
Vi ser stora fördelar med att samla olika aktörer för att gemensamt motarbeta människohandel och stärka utsattas tillgång till sina mänskliga rättigheter. Vill du bli medlem i Plattformen Civila Sverige mot människohandel fyller du i detta formulär. Man kan ansöka om tre former av medlemskap:

a) Fullt medlemskap organisation
Föreningens medlemmar ska vara organisationer och sektioner (Stiftelse/samfund, ekonomiska föreningar) i Sverige som ansluter sig till Plattformens värdegrund och accepterar och verkar för de ändamål som beskrivs i Plattformens stadgar. Fullt medlemskap innebär motionsrätt samt yttrande-, förslags- och rösträtt på årsmötet.

b) Individuellt medlemskap
Föreningens medlemmar kan även vara experter eller enskilda oberoende aktörer som är partipolitiskt obundna och ansluter sig till Plattformens värdegrund och accepterar och verkar för de ändamål som beskrivs i Plattformens stadgar. Individuellt medlemskap innebär motionsrätt samt yttranderätt på årsmötet, men inte förslags- eller rösträtt på årsmötet.

c) Nätverkande medlemskap
Övriga (organisationer och/eller oberoende individuella aktörer) som önskar medverka i samarbetet och/eller stödja de ändamål som beskrivs i stadgarna kan bli nätverkande medlemmar. Nätverkande medlem har rätt att närvara med en observatör med yttranderätt på årsmötet.

Ansökan om fullt medlemskap/individuellt medlemskap/nätverkande medlemskap görs skriftligen och beviljas/avslås av styrelsen och fastställs på årsmötet. Anmälan om utträde görs senast en månad före ordinarie årsmöte.

Medlemsavgift betalas in efter att styrelsen behandlat ansökan. Avgiften är 2018:
Fullt medlemskap organisation: minst 1000 SEK
Individuellt medlemskap: 500 SEK
Individuellt medlemskap, pensionär och student: 250 SEK
Nätverkande medlemskap: 1000 SEK
Vilken sorts medlemskap sökes: *
Uppge din organisations namn (eller ditt namn) *
Beskriv kort organisationens huvudsakliga syfte och målgrupp (eller din expertis/verksamhetsfält). *
Uppge namn på kontaktperson *
Kontaktpersonens mailadress *
Organisationens eller alternativ mailadress
Kontaktpersonens telefonnummer *
Kontaktpersonens postadress *
Medlemsansökandes hemsida/blogg
Medlemsansökande är införstådd med de stadgar och den värdegrund som Plattformen Civila Sverige mot människohandel utgår ifrån? *
Medlemsansökande är särskilt intresserad av alt. har kompetens/expertis att medverka/samarbeta kring följande områden (valfritt ):
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy