Nyelvtanfolyam érdekel?
Jó helyen jársz. Mondd el, mire lenne szükséged, és mi a célod a nyelvtanulással, mi pedig ajánlunk egy a számodra tudásszintben és időpontban is megfelelő nyelvtanfolyamot!

A jelentkezés és a szintfelmérés menete:
1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Amennyiben korábban már tanultad a választott nyelvet, úgy az alábbi kérdőív részét fogja képezni egy rövid szintfelmérő teszt is, melynek kitöltése legfeljebb 15-30 percet vesz igénybe.
3. Oktatásszervező kollégánk ezután néhány napon belül felveszi Veled a kapcsolatot (elsősorban emailben) a teszt eredményével, és a megadott igényeidhez legjobban igazodó tanfolyamot ajánlja Neked.

Az űrlap kitöltése nem jár kötelezettséggel, a szintfelmérés pedig ingyenes.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név *
Telefonszám *
Elsődlegesen emailben kommunikálunk, azonban szükség esetén a megadott telefonszámon lényegesen gyorsabban és egyszerűbben tudunk tájékoztatni Téged az aktuális tanfolyamokról. Kérünk, az alábbi formátumot használd: +36301234567
Milyen nyelvet szeretnél tanulni, és tanultad-e már korábban az adott nyelvet? *
Amennyiben tanultad korábban a választott nyelvet, úgy egy szintfelmérő teszt kitöltése szüksége, amely alapján a tudásszintednek megfelelő tanfolyamot tudjuk ajánlani. A teszt feleletválasztós kérdésekből áll, kitöltése legfeljebb 15-30 percet vesz igénybe.
Az "Egyéb" opció választása esetén kérjük, add meg, hogy milyen egyéb nyelvet szeretnél tanulni, illetve, hogy kérsz-e szintfelmérőt az adott nyelvből!
Hány fős csoportban szeretnél nyelvet tanulni?
A tanfolyam díja a képzés formájától és csoport létszámától is függ. Itt akár több, számodra megfelelő, vállalható opciót is megadhatsz.
Online nyelvtanfolyam
Egyéni
2 fős csoport
3 fős csoport
4 fős csoport
5-8 fős csoport
Milyen ütemezéssel szeretnél nyelvet tanulni?
Például heti 2x2 tanóra. Ha még nincs preferált ütemezésed, üresen is hagyhatod ezt a mezőt.
Milyen időpont lenne számodra megfelelő a nyelvtanuláshoz?
Nyelvtanfolyamainkat többféle idősávban szervezzük. Itt több, számodra megfelelő sávot is megadhatsz, amelyhez igyekszünk a lehető legjobban igazodni a tanfolyami ajánlatnál.
Szeretnél-e anyanyelvi nyelvtanártól tanulni? Üzleti nyelvi felkészítésre szükséged van-e? Mi a kitűzött célod a nyelvtanulással? Van-e szükséged nyelvvizsgára? Ha igen, akkor milyen szinten és mikorra?
Bármilyen egyéb igényed, kérésed és kérdésed ide írhatod le.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Coventry House Kft.. Report Abuse