Creació de decoracions nadalenques
Data:16 de desembre de 2017
Horari: de 10.30h a 13.00h
Ubicació: Casa de la Festa-Plaça de Mossén Ballester, 2.

Aquests tallers compaginen activitats per adult i xiquets,aleshores hi haurà moments en el taller que l'activitat estarà més adaptada per a nens i altres per als adults.

Materials que han de portar els assistents: cap
Descripció: Pensaves comprar algun regalet aquest nadal? No el compres, fes-lo. En aquest taller farem decoracions molt originals amb elements naturals per engalar la casa.

Coneixement de la dinàmica del taller *
Required
Participe en aquest taller com a:
En cas d'anar amb xiquets: nom i cognoms del xiquet/xiqueta
Nom
Your answer
Cognom
Your answer
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Dades de l'adult 1
Obligatori un acompanyant com a mínim
Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Document d'identitat *
Your answer
Dades de l'adult 2
El segon acompanyant és opcional
Nom
Your answer
Cognom
Your answer
Document d'identitat
Your answer
Dades de contacte
Adreça *
Tipus de via, nom de la via, número, pis i porta
Your answer
Municipi *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Llei de protecció de dades
Segons la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que l'Ajuntament de Vila-real incorporarà les vostres dades a fitxers, que s'utilitzaran per als fins municipals i no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals, a l’empresa organitzadora de l’activitat Clap (Elena Archiles Rubert, NIF 52798408E, Calle Molí 13, 3 A), i a aquelles administracions públiques que foren les destinatàries del tractament. Per a exercir els vostres drets d'accés, rectificació i cancel·lació, us heu de dirigir per escrit a l'Ajuntament a l'adreça que veureu al peu de la pàgina http://www.vila-real.es i adjuntar una fotocòpia del vostre document nacional d'identitat o equivalent.Amb motiu del desenvolupament de les activitats de la campanya Naturalment autoritzeu a que puguen realitzar-se fotografies i/o vídeo de l’esmentat xiquet/a amb qualsevol de les següents finalitats: per a l’elaboració d’una memòria anual de la campanya i si escau de memòries d’activitats específiques; per a la difusió pública de la campanya Naturalment, en particular als mitjans de comunicació durant l’activitat i tanmateix en la seu difusió posterior en les xarxes socials, i per a la publicació a la pàgina web institucional de l’Ajuntament, així com en la web de Clap, que és l’entitat encarregada per part de l’ajuntament en el desenvolupament de les activitats.
Protecció de dades i autorització cessió d'imatges *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service