"Aerobic Dance" med Rebecka Malm
"Dans och musik gör alla glada, så om vi kan få en stund tillsammans och frigöra endorfiner, så tycker jag det vore jättekul om jag kan bidra med det härifrån Barcelona." hälsar Rebecka.

Det viktigaste med den här lektionen i Aerobic Dance är att den får oss att må bra, att vi rör på kroppen, vickar på höfterna och släpper loss hemma i våra vardagsrum - för det kan vi behöva i denna tid!

Med tanke på att vi alla har olika nivåer och det måste gå att följa via datorn, så kommer jag att anpassa stegen och hastigheten så att alla kan hänga med. Jag kommer att bygga upp en dans steg för steg under totalt ca 45 minuter. Vi börjar med uppvärmning och avslutar med stretching.

Musiken är blandad, allt från gamla 80-tals godingar till 90-tal och senaste hitsen. En blandad kompott, men framförallt kända låtar som de flesta har hört och som man kan sjunga med till om man vill. : )

Rebecka Malm, som kommer att leda oss i detta danspass berättar att hon har hållt på med dans i hela sitt liv som en hobby. Klassisk balett är något som hon hållit på med under största tiden av sitt liv, men även mycket modern dans såsom "jazzdans¨ som det hette förr i tiden. Rebecka bor i Barcelona och är medlem i SWEA Barcelona.TID: Onsdag 27 maj, 16.00 Stockholm, 15.00 London, 10.00 New York, 7.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt aerobic dance som du vill att Rebecka tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan via email. Länken läggs också ut samma dag i SWEA Världen på Facebook.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor kring aerobic dance, så skriv dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy