Anmälan Lund Cheerleadingförening Pro Athletics - Vårterminen 2021
Hej!

Här anmäler du dig till våra träningsgrupper i cheerleading för vårterminen 2021. Vänligen fyll i formuläret noggrant. Efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail på din anmälan. Där finns även betalningsinformation. Vi skickar alla mail manuellt - tack för din förståelse för att din bekräftelse kan dröja. Kom ihåg att även kolla i skräpposten om ditt mail har hamnat där. Har du inte fått ett mail inom 24 timmar, vänligen kontakta oss på proathleticssweden@gmail.com.


Alla grupper passar för både nybörjare och de som redan tränar cheerleading tidigare. Träningen kommer anpassas efter gruppens och individernas nivå.

Grupperna börjar träna vecka 4 (31/1) och tränar fram till och med vecka 21 (30/5), med uppehåll under sportlovet (21/2) och påsk (4/4). Vi planerar även att hålla en våruppvisning för nära och kära, söndagen 23/5.

Alla våra grupper tränar i Vipeholmshallen, Vipeholmsvägen 80 i Lund.


Om du inte tycker cheerleading är kul har du rätt att ångra dig inom två träningstillfällen och få avgiften återbetald (minus en administrativ avgift om 100 kr. Denna avgift täcker den licens och försäkring vi tecknar inför första träningstillfället). All information finns i ditt bekräftelsemail.


Är det något du undrar över? Kontakta oss på proathleticssweden@gmail.com.
Våra grupper och träningstider
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy