FELVÉTELI, 2019
Email address *
Tudnivalók a kitöltés előtt
A Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola - AMI szakgimnáziumának belső jelentkezési lapja a 2019. évi középfokú felvételi eljárásban jelentkező tanulók részére.
Kérjük, kitöltés előtt figyelmesen olvassa el az előzetes tudnivalókat! Az általános iskolából és 6-8 osztályos gimnáziumból jelentkezőknek a jelentkezési lap kitöltéséhez szükségük lesz a 7. tanév évi és a 8. félévi osztályzataikra, valamint kérjük másolatban elküldeni a bizonyítványaik ide vonatkozó oldalait!

MIÉRT KELL BELSŐ JELENTKEZÉSI LAP?
Szakgimnáziumunk belső jelentkezési lapon gyűjti azokat az adatokat, amelyek a jelentkezők szakmai előképzettségére vonatkozóan szolgáltatnak információt a középiskolai felvételi eljárás során. A lapot mindenkinek kötelező kitöltenie, aki a szakgimnáziumi képzésbe, illetve az érettségi vizsgát követő időszak szakmai képzésébe jelentkezik.

Az űrlapon megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki, illetve nem használjuk fel marketing célokra. A felvételi eljárás időszakát követően, a felvételi határozatok kiküldése után az adatokat töröljük rendszerünkből.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
Iskolánk nem vesz részt a központi írásbeli vizsga rendszerében, a hozzánk érkező tanulók zenei képességének felmérése az alkalmassági vizsgán zajlik.

JELENTKEZÉS MÓDJA A SZAKMAI ALKALMASSÁGI VIZSGÁRA
- Általános iskolából érkezőknek kitöltendő a központi jelentkezési lap (KIFIR) és intézményünk belső jelentkezési lapja.
- Középiskolából, 6-8 osztályos gimnáziumból érkező tanulók csak a belső jelentkezési lapot töltsék ki.
- A jelentkezés (jelentkezési lapok visszaküldésének) határideje: 2019. február 15.
Az alkalmassági vizsga időpontja 2019. február 21-22. A pontos vizsgabeosztást a jelentkezők részére elküldjük a jelentkezési határidőt követően, illetve honlapunkon is közzétesszük.

INFORMÁCIÓK ÁLTALÁNOS ISKOLÁBÓL JELENTKEZŐKNEK
A KIFIR rendszerében az általános iskola által kitöltött és kinyomtatott központi jelentkezési lappal EGYIDEJŰLEG kérjük kitölteni a belső jelentkezési lapunkat is. A központi jelentkezési lap intézményünket érintő példánya mellett a belső jelentkezési lapot IS kérjük eljuttatni iskolánkba határidőre. A belső jelentkezési lapon is kérjük megadni a 7. osztály év végi jegyeit, a 8. osztály félévi jegyeit, valamint a bizonyítványok másolatát csatoltan elküldeni iskolánkba. A jelentkezést ennek alapján tekintjük érvényesnek.

INFORMÁCIÓK 6., VAGY 8 OSZTÁLYOS GIMNÁZIUMBÓL ÉRKEZŐ JELENTKEZŐKNEK
Csak a belső jelentkezési lapot kötelező kitölteni, a KIFIR rendszerében nem szükséges jelentkezni. A belső jelentkezési lapon is kérjük megadni a 7. osztály év végi jegyeit, a 8. osztály félévi jegyeit, valamint a bizonyítványok másolatát csatoltan elküldeni iskolánkba. A jelentkezést ennek alapján tekintjük érvényesnek.

Az űrlap használatához kérjük megadni azt a folyamatosan figyelt email címet, amire a visszaigazolást és a felvételi jelentkezéssel kapcsolatos értesítéseket küldhetjük.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service