Jelentkezési lap önkéntesek számára
Szívesen segítenél hétvégi rendezvényeinken? Eljönnél velünk fesztiválra szemléletet formálni vagy akár a konferenciánkra? Szívesen írnál blogbejegyzéseket környezetvédelmi ügyekben? Érdekel hogyan tudnál te is tenni a természet megóvásáért? Háztartásodban odafigyelsz a hulladékod csökkentésére, tudatosan éled az életed, de úgy érzed ez kevés?
Akkor jelentkezz hozzánk önkéntesnek, ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz és egy új közösség tagja lehetsz!

A Magyar Természetvédők Szövetsége keresi azon lelkes önkénteseit, akik számára fontos a természet megóvása, szeretnének új tapasztalatokat szerezni vagy tudásukat egy jó ügy érdekében kamatoztatni.

Téged keresünk?

Korosztálytól és előképzettségtől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat hozzánk! Mi mindenkinek örülünk, de Neked különösen! 😊

És hogy miben segíthetsz nekünk?

Segíthetsz nekünk fordítási munkákkal, ott lehetsz velünk rendezvényeinken, konferenciánkon, esetleg fesztiválokon, de ha ahhoz van kedved fotózhatsz is vagy blogbejegyzésekkel, cikkek írásával színesítheted online felületeinket. Ezenfelül bármely egyedi képességed van, jelentkezz és mi megtaláljuk, hogyan csatlakozhatnál hozzánk önkéntesként!

Mi történik jelentkezésed után?

Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, a jövőben pedig értesítünk eseményeinkről, önkéntes programjainkról és egyéb lehetőségeinkről! A jelentkezésed semmiféle kötelezettséggel nem jár, te döntöd el milyen rendszerességgel, milyen formában csatlakozol hozzánk!

És hogy miért is jó nálunk önkénteskedni?

Mert nem csak jófejek vagyunk és nyitottak, de arra is figyelünk, hogy önkénteseinktől ne csak kapjunk, hanem adjunk is. Így az önkéntes feladatok ellátásán túl, szeretnénk színesebbé tenni az önkéntes létet, ezért rendszeresen önkéntes klubot szervezünk, ahol ingyenes előadásokat, filmvetítős estéket, műhely foglalkozásokat tartunk számotokra.
Ezen önkéntes klub 2019-ben minden hónap utolsó csütörtökén rendezzük, az alkalmakról előzetesen minden fontos információt elküldünk! Részvétel természetesen minden alkalommal ingyenes!

Ízelítőül az önkéntes klub tervezett programja 2019. első félévére:
Február 28. csütörtök- Ismerkedős est: MTVSZ bemutatása; tevékenységek, ötletbörze
Március 28. csütörtök- Szakmai előadás: A tervezett elavulás, interaktív foglalkozás
Április 25. csütörtök- Kézműves foglalkozás: Natur kozmetikumok készítése
Május 23. csütörtök- Filmest: A tervezett elavulás története dokumentumfilm

A későbbi szakmai előadások, filmek és kézműves műhely foglalkozások rajtatok is múlnak, mert kíváncsiak vagyunk Titeket mi érdekel!
Filmek például: A holnap; Trash; A hülyeség kora; Monsanto szerint a világ; A jövő farmja; A legkisebb piac is számít; Fémzárasat vagy szabadot; Gazdák egymás közt; Gyilkos szójamezők; Hol leszel a válság után; Thule Tuvalu dokumentumfilm
Kézműves foglalkozások : szójagyertya készítés, újrahasznosított boros poharak, natur kozmetikumok, fürdőgolyó készítés, ruhacsere börze, gyógynövényismeret-teázás, dekupázs, virágtartók-cementből, hogyan hasznosítsd újra a szemeted? : pénztárca, virágtartó, puff készítése különböző hulladékokból, Méhviaszos újra szalvéta, mindent az újra szalvétákról!

Az önkéntes klub témái, időpontjai megváltozásának jogát fenntartjuk.Személyes adatok
Név (vezeték és keresztnév) *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
E-mail *
Your answer
Település *
Your answer
Mi a motivációd az önkéntes tevékenység végzésére? (Többet is megjelölhetsz)
Nyilatkozat
Ezen az űrlapon megadásra kért személyes adatokat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.
Hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez. *
KÖSZÖNJÜK! A jelentkezést a submit/küldés gomb megnyomásával lehet véglegesíteni!
Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, úgy Császár Nórát lehet keresni a csaszar.nora@mtvsz.hu e-mail címen, vagy a 061/2167297-es telefonszámon keresztül.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service