Ερωτηματολόγιο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές
Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Erasmus+ έργου Promoting Coding and STEM Skills through Robotics: Supporting Primary Schools to develop inclusive Digital Strategies for all (CODESKILLS4ROBOTICS). Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει διάρκεια 28 μήνες (Σεπτέμβριος 2018 - Δεκέμβριος 2020). Στο έργο συμμετέχουν έξι εταίροι από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Κύπρο και τη Σουηδία.

Σκοπός του έργου είναι η σχεδίαση και η υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος εκπαίδευσης για μαθητές και δασκάλους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με στόχο την εισαγωγή της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των απαραίτητων εννοιών προγραμματισμού στα σχολεία. Τα αποτελέσματα του παραπάνω έργου αναμένεται να ενισχύσουν την ικανότητα των μαθητών στην ανάπτυξη αναλυτικής και αλγοριθμικής σκέψης για την επίλυση προβλημάτων καλλιεργώντας παράλληλα δεξιότητες όπως η εφευρετικότητα και η συνεργασία.

Το παρόν ερωτηματολόγιο στοχεύει στην διερεύνηση των στάσεων και των αντιλήψεων των μαθητών σχετικά με την εκπαιδευτική ρομποτική στο σχολείο.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας 9 με 12 ετών. Προτείνουμε για την αποτελεσματικότερη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου να είναι παρών ο γονέας ή ο εκπαιδευτικός.

Η συμβολή σας στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι πολύ σημαντική για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίηση του έργου με σκοπό τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους μαθητές και τους δασκάλους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy