ART & PLAY - Atelier de Conștientizare Corporală Pentru Copii (10-13 ani)
Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de conștientizare corporală pentru copii (10-13 ani). Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal ( nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Traineri: Adela Mustățea
Zile de atelier: 7-8-9 August
Vârsta: 10-13 ani
Ore atelier: 09:00-11:00
Locuri disponibile: max 12 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Lumea în care trăim se află într-o continuă schimbare, mișcare și transformare. Odată cu ea, ne schimbăm, ne mișcăm, ne transformăm. Dar cât de conștienți suntem de ceea ce facem? Ne trezim, ne ridicăm din pat, ne îmbrăcăm, ne deplasăm, ne așezăm, stăm și iară stăm, din când în când ne ridicăm, ne întoarcem acasă, ne așezăm pe scaun, în fotoliu, pe canapea sau în pat. De câte acțiuni suntem oare conștienți? Cât de bine ne înțelegem corpul? Îi facem bine sau rău? Cât de aproape sau de departe suntem de mintea noastră? Ce efect are stilul nostru de viață asupra articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale? Ce înseamnă o postură corectă?

Vă invit să ne mișcăm conștient și să acordăm corpului și minții noastre respectul cuvenit. Atelierele vor îmbina tehnici de conștientizare corporală, relaxare, meditație și mișcare, vor îmbina yoga, cu exercițiul fizic și igiena minții. Corpul și mintea noastră sunt ca un templu de care suntem responsabili, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Pe curând!
Adela

Numele și prenumele părintelui care face înscrierea: *
Your answer
Numărul de telefon al părintelui: *
Your answer
Adresa de e-mail a părintelui: *
Your answer
Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse - Terms of Service