Inschrijvingsformulier PB Kring Lezingenavond op 16 December 2020 - Members Only
Door dit formulier in te vullen, geeft u aan om aanwezig te zijn bij de online lezingenavond van de Paleobiologische Kring op woensdag 16 December 2020 van 20.00 tot 21.15 uur. Spreker is gerenommeerd Brits paleontoloog Phil Manning.

Deze activiteit is alléén voor leden van de Paleobiologische Kring en is daarbij gratis. Online inschrijving is daarbij wel verplicht. De lezingenavond zal plaatsvinden via het virtuele meeting platform Zoom en de lezing zal uitgevoerd worden in het Engels.

Het zal de afsluitende avond zijn in een reeks van in ieder geval drie avonden die om de twee weken worden georganiseerd: de Autumn Paleo Lecture Series 2020. We willen hiermee peilen of er in deze roerige tijden behoefte is aan een dergelijk soort activiteit. Hiernaast willen we u allen graag op deze manier alsnog een activiteit bieden om het uitvallen van de vele fysieke activiteiten dit jaar iets te kunnen verzachten.

Het programma voor woensdag 16 December ziet er als volgt uit:

20h00 Introductie Paleobiologische Kring

20h05 Lezing Prof. Phil Manning (University of Manchester): ‘Dinosaur fossils and particle accelerators'

21h05 Q & A

21h15 Afsluiting lezingenavond

Na het invullen en verzenden van dit formulier ontvangt u een paar dagen voor het evenement een e-mail met aanvullende informatie, waaronder de link naar de Zoom meeting.Voor vragen zijn wij bereikbaar via pbkring@gmail.com.

Hopelijk kunnen we jullie allen verwelkomen op 16 December!

Het bestuur van de Paleobiologische Kring

Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Deze activiteit is voor 'Members Only', dus lidmaatschap is verplicht. Ik ben lid van de Paleobiologische Kring: *
Eventuele opmerkingen
Privacyverklaring
Volgens Europese wetgeving hebben we een privacyverklaring opgesteld op de hoofdpagina van onze website. U kunt het bestand daar vinden of u kunt het openen via deze link: http://www.paleobiologischekring.org/homepage/wp-content/uploads/2019/01/Privacyverklaring-De-Paleobiologische-Kring.pdf. Hierin vindt u informatie over hoe wij omgaan met uw privacy en hoe wij uw data verwerken. Mochten er ten aanzien van deze privacyverklaring nog vragen zijn, kunt u ons altijd bereiken via pbkring@gmail.com
Ik ga akkoord met de hierbovengenoemde privacyverklaring van de Paleobiologische Kring. *
(Optioneel) Lid worden van de Paleobiologische Kring
Bent u nog geen lid van de Paleobiologische Kring, maar wilt u dit wel graag worden? U kunt zich dan inschrijven bij de Paleobiologische Kring voor een bedrag van slechts €12,50 per jaar. Voor dit bedrag wordt u als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en krijgt u korting of exclusief toegang tot bepaalde activiteiten zoals lezingenavonden en excursies. Verder helpt u ons met het organiseren van paleontologisch interessante lezingen, excursies, symposia en natuurlijk de (normaliter) jaarlijkse fossielenbeurs Paleotime-NL.

U kunt zich inschrijven via het volgend Google formulier: https://forms.gle/GqggiHjsMd5V2EeS8
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy