Cicle de conferències Realitat i reptes de l’acció socioeducativa // Volum 5 #ReptesEduso20
Facultat Educació// Universitat de Barcelona // Novembre 2020. CONFERÈNCIA ONLINE. Fes la inscripció i rebràs el link per a la connexió.
Cinquena edició d’aquest cicle que dona veu a professionals i activistes de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i a quins reptes s’afronten. Alhora que vol generar un espai de debat i de construcció de coneixement col•lectiu amb els i les participants. El programa aquest any serà online.

Acompanyats de Clara Naya, de "Lola, no estás sola". Un projecte que treballa sobre tres eixos que apareixen com a reptes en la societat que vivim: l'habitatge, la perspectiva feminista i la construcció de relacions comunitàries. Tres elements que posen en tensió la societat marcadament individualista, patriarcal i competitiva.DIJOUS 19 DE NOVEMBRE. 8.30h o 15.30h. INSCRIPCIÓ TANCADA. Pots escriure a antonio.alcantara@ub.edu

I també acompanyats i acompanyades per Mar Cambrollé presidenta de la Federación PlataformaTrans e Izhan Alcántara, secretario de la sección juvenil ATA-Sylvia Rivera. Ens aproparan a la lluita per la despatologització i l'autoderminació de les persones trans en un moment on està en discussió la llei trans en el govern espanyol. DILLUNS 30 DE NOVEMBRE 15.30h. INSCRIPCIÓ TANCADA.

CARTELL CONFERÈNCIA 1
CARTELL CONFERÈNCIA 2
Nom i cognoms *
E-mail *
Àmbit de treball *
A conferència assistiràs? Pots venir a totes si vols. *
Required
Vols rebre info de futures edicions *
Observacions
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy