PRIJAVA POSAMEZNIC NA FIAT, ki so še same ali pa skupine še nimajo polne
Vsekakor vam želim biti v pomoč, če vam ni uspelo najti vaše skupine. Zato, da vam pomagamo najti skupino, potrebujem vaše podatke.
Vaši podatki, ki jih boste vpisali se bodo uporabljali le za pomoč pri oblikovanju skupin. To pomeni, da vas bodo poklicali na telefonsko številiko, ki jo boste dali zato, da vam pomagamo pri oblikovanju skupine.

Od mene boste dobile po mailu link na dokument na drivu, kjer boste lahko našle vse, ki skupino še iščejo. Podatki so gor zapisani z namenom, da se med sabo pokličete in najdete. Link bo nastavljen tako, da ga boste odprle lahko samo tiste, ki se mi tukaj prijavite, da iščete skupino.
Ko se boste našle, bo VODJA prijavila celotno skupino na linku za PRIJAVO CELOTNE SKUPINE. Vas bom pa vse izbrisala tudi jaz iz dovoljenja za ogled tega dokumenta. In vas tudi izbrisala na dokumentu, kjer so le tiste, ki skupino še iščejo.

Vse ostalo bo na voljo na spletni strani. Za vprašanja sem tudi sama na voljo na mailu in telefonu, ki ga najdete na spletni strani.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek: *
E-mail: *
Telefonska številka: *
Kraj bivanja: (npr. Ljubljana-Šmartno) *
Razumem, da dajem svoje podatke na lastno željo z namenom, da me bodo druge našle. In si bomo lahko ustvarile skupino za program FIAT. *
Required
Članice moje še ne polne skupine so: (ime in priimek, kraj bivanja)
Rada bi še sporočila:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy