EGYSZERŰ ÉS GYORS - VÁLLALKOZÁS ADATAI PÉNZTÁRGÉP BEÜZEMELÉSHEZ
Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük online pénztárgép megrendelését!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson a lap alján lévő "Űrlap elküldése" gombra.
Az adatok a pénztárgép beüzemeléséhez, az Önnek megfelelően beállított pénztárgép működési paraméterek beállításához valamint a mobil adatkapcsolat biztosításához, a távközlési szerződés megkötéséhez szükségesek, mely a pénztárgép beüzemelés részét képezi.

Kérdéseire szívesen válaszolunk elérhetőségeinken:

Szabó András egyéni vállalkozó
vezetékes telefon: 52 / 270-725
mobil: 20 / 44 7 44 55
levélcím és szervizünk címe: 4200 Hajdúszoboszló Kálvin tér 6.
e-mail: info@tonerforras.hu
Adatkezelési nyilvántartási azonosítónk: NAIH-84499/2015.

Munkatársunk munkaidőben felhívja Önt, és egyeztetik a szükséges adatokat.

Válassza ki a megvásárolandó pénztárgépet *
Csak egy típust ( a webshopban vásárolt típust) válasszon ki:
Required
Hogyan vásárolna pénztárgépet?
A vállalkozás adatai.
Ezek az adatok a mobil adatkapcsolat biztosításához, a távközlési szerződés megkötéséhez szükségesek, mely a pénztárgép beüzemelés részét képezi.
Az Ön e-mail címe *
Ezen a címen kommunikál a távközlési szolgáltató Önnel, illetve ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot, ide küldjük a visszaigazolást, értesítést, tájékoztatást stb.
Your answer
Az Ön elérhetősége mobil telefonon *
Elsősorban mobil szám legyen. Ha nincs lehet vezetékes szám is. (pl. 204474455)
Your answer
Regisztrációs kód más néven üzembe helyezési és/vagy támogatási kód:
A NAV-tól kapott kétoldalas értesítés második oldalán, 16 számjegyű, a vonalkód alatti számsor. Az eredeti nyomtatványt feltétlen szükséges elküldeni pdf formátumban emaileben, pdf formátumban.
Your answer
Az Ön vállalkozásának adószáma
pl.:12345678-2-29
Your answer
Székhely cím adatok
Ezek az adatok szintén a mobil adatkapcsolat biztosításához, a távközlési szerződés megkötéséhez szükségesek, mely a pénztárgép beüzemelés részét képezi.
vállalkozás neve *
pl.:Valami Kft, Kiss Anna EV.
Your answer
Vállalkozás székhelyének irányítószáma: *
irányítószám, 4 számjegy
Your answer
település: *
Your answer
cím *
utca és házszám megadása pl.:Kálvin tér 6.
Your answer
Üzemeltetés ill. a telephely címe
Az üzlet címe ahová a pénztárgépet veszi. Ha csak vásárokon, kitelepüléseken, falunapokon használják gépi nyugtaadás kötelezettség teljesítésére akkor a településhez a "változó telephely", ha gépjárművel jár be egy területet, megyét és abból történik az értékesítés "mozgó bolt" a megjelölés.
Ezt a címet ill. megjelölést kell az üzembe helyezési kód igénylésekor is alkalmazni a NAV nyomtatványon. Ezzel kapcsolatosan egyeztessen a könyvelőjével!
település:
pl.:Hajdúszoboszló vagy változó telephely, mozgó bolt
Your answer
Üzlet, telephely irányítószáma:
irányítószám 4 számjegy
Your answer
cím
utca és házszám megadása pl.:Kálvin tér 6.
Your answer
Egyéni vállalkozónál a fenti adatokon kívül a pénztárgép megrendeléshez illetve a beüzemeléshez mindenképp szükség van néhány iratra és adatra, lehetőleg pdf formátumban és először e-mail-ben szükséges küldeni a fenti elérhetőségünkre:
- A pénztárgép megszemélyesítéséhez a NAV -tól kapott üzembe helyezési, aktiváló/támogatási kódot tartalmazó levél illetve annak szkennelt változata lehetőleg pdf formátumban.
- A vállalkozói igazolvány ill. igazolás (A4 méretű lap) szkennelt változata pdf-ben.
- A vállalkozó személyi igazolvány és lakcím kártyájának mindkét oldalának egy oldalra eső másolata, a lap üres felületén jól olvasható módon, az igazolványban lévővel egyezően aláírva. Ezt az aláírt oldalt szkennelni és küldeni pdf-ben.
- Fenti szkennelt papírok eredeti változatát szükség lesz átadni a pénztárgép személyes átvételekor !
- Vagy ha NEM SZEMÉLYESEN veszi át a pénztárgépet postai úton el kell juttatnia hozzánk a jó minőségű (!!!) másolatokat.
- A vállalkozás bankszámla száma és folyószámla vezető bankjának neve ha a távközlési szerződést utalással kívánja fizetni.
Társas vállalkozásnál (Bt,Kft,Kkt,Rt) a fenti atokon kívül a pénztárgép megrendeléshez illetve a beüzemeléshez mindenképp szükség van néhány iratra valamint adatra és először e-mail-ben kell küldeni fenti elérhetőségünkre pdf formátumban:
- A pénztárgép megszemélyesítéséhez a NAV -tól kapott üzembe helyezési, aktiváló/támogatási kódot tartalmazó levél illetve annak szkennelt változata lehetőleg pdf formátumban.
- A cégkivonat, cégbírósági bejegyzés (cégbírósági érkeztetés aláírással és bélyegzővel)
- Aláírási címpéldány szkennelt változata (pdf)
- Aláírásra jogosult személyi igazolvány és lakcím kártyájának mindkét oldalának egy oldalra eső másolata, a lap üres felületén jól olvasható módon, az igazolványban lévővel egyezően aláírva. Ezt az aláírt oldalt szkennelni és küldeni pdf-ben.
- Fenti szkennelt papírok eredeti változatára szükség lesz a pénztárgép személyes átvételekor ! Vagy ha NEM SZEMÉLYESEN veszi át a pénztárgépet postai úton el kell juttatnia hozzánk a jó minőségű (!!!) másolatokat.
- A vállalkozás bankszámla száma és folyószámla vezető bankjának neve ha a távközlési szerződést utalással kívánja fizetni.
Milyen ÁFA csoportokat használ majd pénztárgépén? *
Természetesen több csoportot is bejelölhet. Egyeztessen könyvelőjével ha nem biztos a dolgában.
Required
Gyűjtőbe üthető tétel összeg nagyságának korlátozása.
pl,:5000 Ft, a legtöbb pénztárgépen szorzással ez a korlát átléphető.(3*5000=15000Ft-t bevesz a gyűjtőgomb), néhány típus a korlátozás átlépésekor nem tiltja a bevitelt hanem rákérdez - biztosan ilyen nagy összeget akarunk beütni? Jóváhagyhatjuk vagy törölhetjük a bevitelt. Ezen intelligensebb géptípusokról érdeklődjön elérhetőségeinken. Ha eltérő korlátozásra van szüksége gyűjtőnkén, jelezze ezt a megjegyzés mezőben, lentebb.
Your answer
Hol szeretné megkapni a távközlési szerződés havi számláját. *
Válasszon!
Bankszámla száma, ha utalással fizetné a távközlési szerződést? Mobil-Adat-nál ha havonta fizetné csak utalással lehet, ha 1/4, 1/2, 1/1 év akkor lehet csekk vagy utalás a fizetési mód. Telekomnál csak havonta lehet fizetni, ami lehet csekkes vagy átutalásos.
Your answer
Milyen bontásban fizetné a távközlési szerződést? *
Megjegyzések.
Írja meg ha van kérdése vagy kérése a gép beüzemelésével kapcsolatban.
Your answer
Kér visszahívást, van kérdése, segíthetünk? *
Töltse ki a fenti adatokat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot! Az egyéb bejelölés mellé írhatja a kérdését vagy a fentebb található megjegyzés rovatba.
Required
Kérjük erősítse meg a jelölő négyzet bepipálásával, a fenti Ön által megadott adatokat mire használhatjuk fel ! *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service