CKV Albatros Avondvierdaagse 2019
Dit jaar lopen we voor de derde keer met Albatros met de avondvierdaagse in Zwijndrecht. Geef je op en laten we met een flinke groep rood met wit gekleurde wandelaars door de straten van Zwijndrecht lopen, om te laten zien dat Albatros echt de leukste club van Zwijndrecht is.

Heb je weer zin om mee te doen of heb je spijt dat je vorig jaar niet hebt meegelopen? Dan is nu je kans! Van 21 mei tot en met 24 mei 2019 is de avondvierdaagse van Zwijndrecht. Iedereen mag meedoen, van welpen tot senioren, rustende leden, vaders en moeders of opa's en oma's. Zin op mee te lopen? Geef je dan nu alvast op en maak de rest van je team enthousiast.

Kosten zijn 5 euro als je een medaille wilt, 1 euro als je alleen wilt meelopen. Voor begeleiders die mee willen lopen (graag zelfs!) dus ook 1 euro betalen. Betaling graag zo snel mogelijk na het opgeven in orde maken door het verschuldigde bedrag bij Renate Lommers (Prinses Beatrixtraat 7 in Zwijndrecht) of Annemarie Bakker (Kwelder 23 H.I. Ambacht) in te leveren. Of een appje te sturen aan 06-48117752, dan krijg je een tikkie.

Opgeven kan tot en met 7 april 2019. Betalen kan tot en met 20 april 2019.

Startnummer van Albatros is dit jaar nummer 3, we lopen dus lekker vooraan!

Wat is je naam? (voor- en achternaam) *
Your answer
In welk team zit je?
Your answer
Voor de hoeveelste keer loop je mee? (i.v.m. aanvragen medaille) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service