INSCRIPCIÓ A LES TROBADES DE PORTES OBERTES / INSCRIPCIÓN A LAS REUNIONES DE PUERTAS ABIERTAS
TROBAREU DIFERENTS SESSIONS, PRESENCIALS I VIRTUALS, HEU DE SELECCIONAR EL DIA I L'HORA QUE US VAGI MILLOR. EN EL CAS QUE LA SESSIÓ JA ESTIGUI PLENA US AVISAREM PER APUNTAR-VOS A UNA ALTRA SESSIÓ.
US DEMANEM QUE ENS DEIXEU LES VOSTRES DADES PERSONALS, ESPECIALMENT UN CORREU ELECTRÒNIC I UN NÚMERO DE TELÈFON DE CONTACTE.

ENCONTRARÉIS DIFERENTES SESIONES, PRESENCIALES Y VIRTUALES, TENÉIS QUE SELECCIONAR EL DIA Y LA HORA QUE OS VA MEJOR. EN EL CASO QUE LA SESIÓN ESTÉ LLENA OS AVISAREMOS PARA APUNTAROS EN OTRA SESIÓN.
OS PEDIMOS QUE NOS DEJÉIS VUESTROS DATOS PERSONALES, ESPECIALMENTE UN CORREO ELECTRÓNICO Y UN NÚMERO DE TELÉFONO DE CONTACTO.

Email address *
NOM I COGNOMS DEL PARE / MARE / TUTOR LEGAL /// NOMBRE Y APELLIDOS DEL PADRE / MADRE / TUTOR LEGAL *
CORREU ELECTRÒNIC /// CORREO ELECTRÓNICO *
TELÈFON /// TELÉFONO
EL MEU FILL O LA MEVA FILLA CURSARÀ... MI HIJO O HIJA CURSARÁ... *
DATES DE LES TROBADES: Escolliu una data i feu només una inscripció, si us plau. Si us cal cancel·lar o modificar la data que heu escollit envieu-nos un missatge a a8008309@xtec.cat i ens posarem en contacte per gestionar el canvi. /// Escoged una fecha y haced la inscripció, por favor. Si es necesario cancelar o modificar la fecha enviadnos un mensaje al correo a8008309@xtec.cat y nos pondremos en contacto para gestionar el cambio. *
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del que disposa el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, de Reglament General de Protecció de Dades de caràcter personal (RGPD) així com tots els reglaments que en cada moment la desenvolupin, l’informem que totes les dades de caràcter personal facilitades per vostè, així com totes les dades que es demanin es conservaran per temps indefinit essent tractades i restant incorporades en els fitxers del centre escolar Col·legi Mare Alfonsa Cavin de la Fundació d’Escoles Parroquials amb la finalitat de gestionar els serveis d’educatius i serveis complementaris que es sol·licitin per l’alumne/a matriculat el centre. Assabentat i informa’t. CONSENTEIX I AUTORITZA voluntàriament el tractament de totes les dades personals que es faciliten, essent tractades pel centre escolar Col·legi Mare Alfonsa Cavin de la Fundació d’Escoles Parroquials per donar compliment a la finalitat prèviament indicada. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya.