Vooraanmelding "An Inclusive Future"
Leuk dat je wilt meedoen!
Vul het formulier in om je alvast aan te melden voor de online gesprekken. Inschrijven is gratis, je deelname is waardevol.

Tijdens de gesprekken gaan we steeds op zoek naar verschillende invalshoeken en proberen we die perspectieven te verbinden met jouw eigen werk of activiteiten en om er een praktische draai aan te geven.

Inmiddels hebben we al meer dan 15 keer An Inclusive Future gesprek geleid en is er een groeiende groep mensen die zich willen inzetten voor een meer inclusieve samenleving. Doe jij ook mee?
Het aantal plekken voor een serie gesprekken is beperkt dus maak gebruik van de voorinschrijving.

De gesprekken worden gefaciliteerd en aangeboden door Urban Villagers, Impact Makers, Marida Jacobs consultancy en De Familie Film&TV.
We're also organising an English speaking group. Please let us know if you'd like to join or if you know anyone who would.
Email *
Je naam *
Naam van organisatie(s) waar je werkt, vrijwilligerswerk doet of studeert. *
Mocht ook mee willen doen met jouw organisatie of bedrijf? Vul hier het emailadres in van degene met wie overlegd kan worden over aansluiting tussen de inhoud van de gesprekken en de doelstellingen van de organisatie.
Heb je nog vragen of opmerkingen?
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor de volledigheid en het naleven van privacy regels, zouden we graag willen weten of we je af en toe verdere informatie over Urban Villagers kunnen sturen (onze privacy verklaring vind je op https://urbanvillagers.org/contact/). *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy