Voorinschrijving "An Inclusive Future"
Leuk dat je wilt meedoen! Tijdens de gesprekken gaan we steeds op zoek naar verschillende invalshoeken en proberen we die perspectieven te verbinden met jouw eigen werk of activiteiten en om er een praktische draai aan te geven.

VOORINSCHRIJVING
De gespreksseries van september en november zijn helaas al volgeboekt. Maar je kan je wel inschrijven voor de winterserie begin 2022. Als je je gegevens achterlaat, neem ik contact met je op als de data bekend zijn.  

An Inclusive Future is een reeks waardevolle gesprekken waarin je van anderen leert en je netwerk kan uitbreiden. Inmiddels hebben we al meer dan 20 keer An Inclusive Future gesprek geleid en is er een groeiende groep mensen die zich willen inzetten voor een meer inclusieve samenleving. Super dat jij ook mee wilt doen.

De gesprekken worden gefaciliteerd en aangeboden door Urban Villagers, Impact Makers, Marida Jacobs consultancy en De Familie Film&TV.
We're also organising an English speaking group. Please let us know if you'd like to join or if you know anyone who would.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Je naam *
Naam van organisatie(s) waar je werkt, vrijwilligerswerk doet of studeert. *
De gesprekken worden ook voor bedrijven en organisaties intern aangeboden. Wil je jouw collega's ook in gesprek brengen met elkaar? Vul hier (nogmaals) je werk-emailadres in zodat we kunnen overleggen over aansluiting tussen de inhoud van de gesprekken en de doelstellingen van jouw organisatie.
Heb je nog vragen of opmerkingen?
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor de volledigheid en het naleven van privacy regels, zouden we graag willen weten of we je af en toe verdere informatie over Urban Villagers kunnen sturen (onze privacy verklaring vind je op https://urbanvillagers.org/contact/). *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy