Nagy utazás a korai fejlesztéstől a tehetséggondozásig - 1. szekció
A SzMPSz Komáromi és Érsekújvári Területi Választmánya, valamint Muzsla Község Önkormányzata és a muzslai Endrődy János AI által szervezett szakmai nap alább található regisztrációs lapjának kitöltésével jelentkezhet a szakmai nap programjára. A résztvevők maximális száma szekciónként 20 fő.  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. szekció: Óvodapedagógusok részére        
Mozgás határok nélkül - előadó: Takács-Budai Csilla gyógypedagógus
Maradj talpon, légy egyenes - előadó: Posta Krisztina Anna gyógytestnevelő
Név: *
Telefonszám: *
A munkaadó oktatási intézmény hivatalos megnevezése: *
Kérjük, jelölje be, melyik TV regisztrált tagja: *
Adatkezelési nyilatkozat
Adatkezelési beleegyezés
Beleegyezésemet adom az SZMPSZ, Villanyatelep út 2, 945 01 Komárom, 17314348 azonosító számú  szervezetnek, hogy személyes adataimat feldolgozza és felhasználja a "Nagy utazás a korai fejlesztéstől a tehetséggondozásig" című szakmai nap kapcsán (a rendezvényen készült fotókat is beleértve) annak népszerűsítése során a médiában, a szervezet honlapján és a rendezvény értékeléséhez szükséges  feladatok elvégzésekor. Beleegyezésem a fent említett rendezvénnyel kapcsolatos feladatok elvégzéséhez szükséges időre szól. Ezen beleegyezést a 18/2018-as törvény  13 § 1. a) pontja értelmében adom. Kijelentem, hogy felvilágosítást kaptam arról, hogy beleegyezésem bármikor visszavonhatom (e-mailben, postán, stb.). Továbbá mint érintett személy kijelentem, hogy tájékoztatás kaptam a felhasználótól adataim kezelésének irányelveiről.
A fenti adatkezelési szabályokat elfogadom *
További információk
Jelentkezése akkor volt sikeres, ha válaszairól másolatot kapott e-mail címére. Kérdése esetén keresse: Ölveczky Árpádot, a 0911 882 329-es telefonszámon vagy  a muzslazs@gmail.com email címen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy