Vull donar un cop de mà al Renova la Roba
El Casal Font d’en Fargues es suma a la iniciativa RENOVA LA ROBA, la xarxa d’intercanvi de la roba, que està en bon estat, però que ja no fem servir i que es realitza a la tardor i a la primavera en diferents equipaments i entitats de la ciutat. Amb l’acció solidària d’intercanvi de roba promovem el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Des del Casal busquem persones que tinguin ganes de sumar-se a aquesta iniciativa ecofeminista! Totes les interessades en donar un cop de mà per fer aquest projecte realitat al Casal podeu omplir el formulari i des de l'equip tècnic ens posarem en contacte amb vosaltres.
Inscriu-te al formulari i vine a promoure el consum solidari i responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.
Nom i cognoms *
Telèfon *
Email *
Proteccio de dades: De conformitat amb el Reglament 2016/679 UE t’informem que: La responsable del Tractament de les teves dades personals és l’Associació Casal Font d’en Fargues. La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la teva inscripció a l’activitat i informar-te de les activitats del Casal Font d’en Fargues. Les teves dades no estan previstes per comunicar-se a tercers. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@casalfontdenfargues.cat o mitjançant correu ordinari a la direcció de Associació Casal Font d’en Fargues, c/ Pedrell 67-69 08032 BARCELONA,acompanyant en qualsevol cas l’acreditació documental d’autentificació de la teva identitat. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Casal Font d'en Fargues. Report Abuse