Freeszfe jótékonysági aukció - regisztráció
Kedves Érdeklődő!

A Freeszfe Egyesület jótékonysági aukciót rendez december 12., vasárnap este 7 órakor - a járványhelyzet miatt Zoomon - amit az érdeklődők élőben kísérhetnek figyelemmel a Facebookon. Az est során támogatóink; színművészek, rendezők, írók, televíziós személyiségek, képzőművészek felajánlásaira lehet licitálni.
A befolyó pénzből diplomafilmeket, vizsgaelőadásokat készítünk, és folytatjuk a megkezdett munkát, így a vásárlással nem csak a Színház- és Filmművészeti Egyetem 155 éves hagyományának folytatását, vizsga- és diplomafilmek létrejöttét segítik a vásárlók, hanem felbecsülhetetlen értékű, karácsonyi ajándéknak is beillő tárgyakra, élményekre tehetnek szert. A pénz felhasználásáról és az elért eredményekről az egyesület felületein folyamatosan hírt adunk majd.

A részvétel regisztrációhoz kötött, az aukcióra kínált tárgyak részletes fényképes bemutatása november 30-tól érhető el a Freeszfe honlapján és Facebook oldalán, illetve regisztrálóinknak emailban is elküldjük, de a lista az alábbi űrlapban is megtalálható.
Az aukción magánszemélyek és cégek egyaránt részt vehetnek, és névtelen licitre is lesz lehetőség. A regisztráció december 12-én, a jótékonysági est végén zárul.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat@freeszfe.hu címen.

Freeszfe Egyesület
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név (kapcsolattartás céljából) *
E-mail cím (kapcsolattartás céljából) *
Telefonszám (kapcsolattartás céljából)
Magánszemélyként vagy cég képviseletében regisztrál? *
Amennyiben cégként regisztrál, kérjük adja meg a cég nevét, enélkül nem lesz érvényes a regisztrációja.
Az aukción elérhető ÉLMÉNYEK (vitorlázás, workshopok, koncertek, irodalomórák stb.) - kérjük jelölje meg, mely tétel érdekli, melyre licitál majd.
Az aukción elérhető TÁRGYAK, KÉZIRATOK, DEDIKÁLT KÖNYVEK - kérjük jelölje meg, mely tétel érdekli, melyre licitál majd. (többet is választhat)
Az aukción elérhető SZÍNHÁZI RELIKVIÁK (kellékek, szövegkönyvek, forgatókönyvek stb.) - kérjük jelölje meg, mely tétel érdekli, melyre licitál majd. (többet is választhat)
Az aukción elérhető FESTMÉNYEK, FOTÓK, NYOMATOK - kérjük jelölje meg, mely tétel érdekli, melyre licitál majd (többet is választhat)
Az aukción való részvételhez kérjük fogadja el az adatkezelési és az aukciós szabályzatot. *
Required
Szívesen értesülne a Freeszfe Egyesület híreiről?
Clear selection
Itt tud üzenni nekünk, ha kérdése vagy megjegyzése van
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy