Inscripció participants | Badalona Batec
Termini inscripcions | Fins al 16 de març
Inici de les sessions | A partir del 5 de març
Badalona batec a Televisió de Badalona
Informació sobre el projecte Badalona batec
Consisteix en realitzar una activat extraescolar educativa artística musical fora d’horari lectiu. Un taller on aprendrem a tocar diferents ritmes i instruments de percussió de la cultura musical brasilera. Ens basarem en ritmes com el 'samba-reggae', de Salvador de Badia i el 'samba enredo’, de Rio de Janeiro.

Passarem per diferents instruments com el surdo (tambor greu), la caixa, el repenique, el tamborim, l’agogo i el shaker. Aplicarem coreografies en les cançons que tocarem, treballant així la nostra coordinació.

Mitjançant la percussió s'estimula el pensament creatiu i s'ajuda a la cooperació entre els participants demostrant l'efecte del treball individual dins d'un grup. Una plataforma perfecta per conèixer el poder del treball conjunt amb un objectiu comú.

Trencar barreres i generar noves connexions amb una comunicació no verbal. La música és un llenguatge universal que no discrimina el ser, en cap de les seves formes ni ideologies. Un llenguatge universal que transcendeix més enllà de les coses personals, organitzatives o culturals.

Has participat a Badalona batec? *
Required
Nous Participants | Majors de 8 anys! *
Per noves inscripcions, els participants hauran de ser majors de 8 anys. En el supòsit que la inscripció sigui familiar i hi hagi algun membre de 7 anys, es valorarà el cas.
Required
Centre de procendència *
Si el teu centre no és cap dels 9 que figuren en aquest llistat, hauràs de proposar al teu AMPA valori la incorporació en el projecte i es posi en contacte al correu contacte@fampasbadalona.org
En quin grup vols fer la inscripció *
Tipus d'inscripció *
Us recordem que es prioritzaran les inscripcions d'adults amb fills, be siguin famílies o docents del centre
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.