Bluegrass WP 3.3 – Anonimna udeležba
Naj se predstavimo. Smo osebje podjetja Shoreline in izvajamo aktivnosti sodelovanja v okviru projekta BLUEGRASS skupaj s KZ Agraria Koper. Kaj je udeležba? To je način pogovora o določenih temah, izmenjava informacij in dobrih praks, korak za korakom v izmenjavi izkušenj in poudarjanju najpomembnejših ali najbolj kritičnih problematik, preko vodenega dialoga preko spleta ali ob prisotnosti na sestankih imenovanih Skupine (trenutno smo aktivni v Tehničnih omizjih in bolj poljudnih Ciljnih skupinah – Target group). Pridružili so se nam in se nam še bodo vsi, ki jih preko zaposlitve ali osebnega interesa zanima akvaponika. S tem se namreč ukvarja projekt BLUEGRASS, z raziskovanjem in strokovno primerjavo integrirane pridelave med hidroponiko (gojenje zelenjave izven zemlje) in sladkovodnim ribogojstvom. V Italiji in Sloveniji se izvajajo različne dejavnosti v dveh pilotnih obratih, kjer raziskujemo in iščemo nove rešitve ter nadzorujemo materialne in energetske cikle.

Danes predstavljamo vprašalnik tistim, ki projekt že spremljajo, kot tudi tistim, ki ga še ne poznajo.

Pogovarjamo se o "regulativnih težavah". DELAVNICA: OD STANDARDOV ZA KMETIJSTVO IN RIBOGOJSTVO DO MOŽNIH REŠITEV ZA AKVAPONIKO, VKLJUČNO Z RAZVOJNIMI POTREBAMI PRVIH PODJETNIŠKIH POBUD.

Vprašalnik je popolnoma anonimen, zato lahko odgovarjate brez strahu. Naknadno, če se želite vključiti v Target Group, nam pišite na elektronski naslov projekta BLUEGRASS: blueg.shoreline@gmail.com

Partnerji projekta Bluegrass:
Università Cà Foscari Venezia;
Univerza v Ljubljani;
Unione Territoriale Intercomunale del Noncello (UTI);
KZ Agraria Koper;
Shoreline Società Cooperativa.
Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy