Inscripció Debats sobre Habitatge
Si voleu assistir als Debats sobre Habitatge que organitza el Consell Comarcal del Vallès Oriental us demanem que empleneu el següent formulari.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Organització *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
A quina jornada de debat vols assistir? *
Required
Voldràs un certificat d'assistència? *
Required
Explica el teu interès en assistir als debats
Your answer
Formula ja la teva pregunta pels debats
Your answer
Protecció de dades
D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la persona interessada consent que les dades facilitades siguin incloses en el fitxer Assistència i participació a activitats de formació, divulgació o comunicació pública organitzades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental. La finalitat són activitats organitzades pel CCVOR de formació, divulgació o comunicació pública en relació amb llurs serveis i actuacions o les d’altri vinculades a ells o a les competències de la comarca. També s’incorporarà en aquest fitxer tota aquella documentació posterior recollida a través d’entrevistes, requeriments, o d’altres formularis, i totes aquelles altres dades necessàries per a la gestió.

Hi ha possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que se subministren per al fitxer Assistència i participació a activitats de formació, divulgació o comunicació pública organitzades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, adreçant-se mitjançant una comunicació escrita, adjuntant fotocòpia del DNI, al Consell Comarcal del Vallès Oriental, carrer Miquel Ricomà, 46, de Granollers.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms