Jouw project voor de Music for Life campagne 2017
Voor de derde maal nemen de vrijzinnige verenigingen van onze provincie deel aan de Stubru Music for Life eindejaarscampagne. Dit jaar organiseren we fakkeltochten in Mechelen, Willebroek en Antwerpen voor drie lokale goede doelen die werken rond de kansarmoedeproblematiek. In Mechelen is dit De Lage Drempel vzw.; in Willebroek Dagcentrum Wederik en in Antwerpen Diesterweg's Hulpkas voor behoeftige schoolkinderen. Wil je een van deze goede doelen steunen met een eigen benefietinitiatief? Laat ons dit dan hieronder weten, dan helpen we je mee promotie voeren.

WIE?
Iedereen mag een project indienen: afdelingen van HVV of partnerverenigingen, particulieren, pluralistische humanistische verenigingen, privésponsors...
Gewone giften worden uiteraard ook in dank aanvaard.

TOT WANNEER?
--> De collectedeadline is 10 DECEMBER 2017. Vergeet niet die deadline duidelijk te vermelden op alle uitgaande communicatie over je project. Maak de ingezamelde fondsen over op je gekozen goede doel
• De Lage Drempel Mechelen: rek.nr BE30 0011 3774 3211 van VC De Schakel Mechelen
• Wederik Willebroek: rek.nr BE47 0682 3328 0680 van HVV Willebroek
• Diesterweg's Hulpkas: rek.nr BE98 0017 2195 3393 van HVV vzw
--> Daarna storten de fakkeltochtorganisatoren de totaalopbrengst van alle projecten en hun fakkeltocht door naar de Music for Life projectenrekening bij de Koning Boudewijnstichting.

Donaties die je na de deadline ontvangt, kun je opzij zetten voor de benefietcampagne 2018 rond het thema diversiteit.

CLIMAX
De totaalopbrengst van alle benefietacties wordt op de laatste fakkeltocht in Antwerpen op 21 december feestelijk bekend gemaakt. Zorg dat je dit niet mist!

De organisatoren behouden zich het recht voor projecten die in strijd zijn met onze humanistische waarden te weigeren.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms