Cijepljenje privatnih iznajmljivača na području Turističke zajednice grada Zadra
Ministarstvo turizma i sporta uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi se prikupili podaci o zainteresiranim osobama/iznajmljivačima za cijepljenje.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo, koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način, o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Napominjemo ovim putem kako je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače na koje glasi rješenje kojim se pružaju usluge u domaćinstvu te koji imaju mjesto prebivališta na području grada Zadra.
Ime i prezime *
Datum rođenja *
OIB *
MBO (Matični broj osiguranika HZZ) *
Mjesto (općina/grad) prebivališta *
Poštanski broj *
Broj mobitela *
Email *
*U trenutku dostavljanja podataka ispitanika TZG Zadar, ispitanik pristaje da TZG Zadar obrađuje njegove osobne podatke sukladno naznačenoj svrsi. Zaštita privatnosti podataka ispitanika je trajna, a u svakom trenutku ispitanik može koristiti svoja prava koja su objašnjena ovdje: https://zadar.travel/hr/gdpr *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zadar City Tourist Board. Report Abuse