Wedstrijd * Test je kennis over biowijn
Test je kennis over biowijn en maak kans op een exemplaar van de bijzondere striproman 'DE ONWETENDEN' van Etienne Davodeau.

Een striptekenaar en een wijnbouwer: het lijkt onwaarschijnlijk maar de gelijkenissen tussen hun werk is opvallend. Etienne Davodeau brengt het relaas van een boeiende en langdurige ontmoeting tussen hemzelf en een biodynamische wijnboer, waarbij ze zich elk verdiepen in de wereld van de ander.

De graphic novel 'De onwetenden' brengt de productie van bio-dynamische wijnbouw in woord én vooral beeld tot leven. Je kunt de wijnranken bijna zelf aanraken en je loopt doorheen de verschillende seizoenen mee met de wijnbouwer op zijn veld en in zijn kelders. De bio-dynamische aanpak van de boer leidt tot sceptisch-komische uitspraken en taferelen. Omgekeerd geeft het scenario ook een inkijk in de bijzondere wereld van uitgeverijen en stripbeurzen.

Beantwoord de vraag hieronder en maak kans op een exemplaar van dit verrassende boek!
(Tip: het antwoord is te vinden op http://biomijnnatuur.be/producten/wijn)

Deze wedstrijd loopt van 18 t/m 29 oktober. De winnaar wordt geselecteerd op basis van het juiste antwoord én het antwoord dat de schiftingsvraag het beste benadert, en wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Veel succes!

* * *
Etienne DAVODEAU, 'De onwetenden. Kroniek van een kruisbestuiving', Uitgeverij Scratch Books | 27,90 euro | ISBN 9789492117205 | te koop via https://www.bol.com/nl/p/de-onwetenden/9200000044136208


Uit 'De onwetenden. Kroniek van een kruisbestuiving', p. 137
Vraag: Hoe worden insecten en onkruid NIET bestreden bij biodruiven? *
Schiftingsvraag: Hoeveel unieke deelnemers telt deze wedstrijd op 29 oktober 2017 om middernacht? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms