Υποβολή ερωτήματος προς Ομιλητή/τρια
Υποβολή ερωτήματος προς Ομιλητή/ήτρια
Η υποβολή ενός ερωτήματος μπορεί να γίνει ΕΠΩΝΥΜΑ ή ΑΝΩΝΥΜΑ. Τα επώνυμα ερωτήματα θα προηγηθούν των ανώνυμων ερωτημάτων.

Τα ερωτήματα που θα έχουν υποβληθεί εγκαίρως [τριάντα (30) ώρες πριν από την ομιλία] δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 24/04/20 και ώρα 11:00 π.μ. (για τους ομιλητές της 1ης ημέρας) και αντίστοιχα το Σάββατο 25/04/20 και ώρα 11:00 π.μ. (για τους ομιλητές της 2ης ημέρας), θα δοθούν στους ομιλητές/ήτριες ώστε, εάν είναι δυνατόν, να τα λάβουν υπόψη και να απαντηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους.

Τα ερωτήματα που υποβάλλονται κατά τη διάρκεια της ομιλίας-παρουσίασης θα ομαδοποιούνται από τους υπεύθυνους διαχείρισης των ερωτήσεων εναλλάξ με τα προφορικά ερωτήματα από αυτούς που παρακολουθούν την ομιλία-παρουσίαση στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης και θα τίθενται στον/ην ομιλητή/ήτρια στο τέλος της εισήγησής του/της προκειμένου να απαντηθούν όσα περισσότερα είναι δυνατόν στο διαθέσιμο χρόνο.
Όλα τα ερωτήματα θα δοθούν στους ομιλητές προκειμένου αν κάποια δεν πρόλαβαν να απαντηθούν και το επιθυμούν να απαντήσουν με email ή άλλο πρόσφορο τρόπο (π.χ. στην παράλληλη πρωινή ζώνη της Κυριακής) όπως θα κρίνουν οι ίδιοι.

Στην πρωινή ζώνη μπορείτε να θέσετε "ζωντανά" προφορικά ή γραπτά τα ερωτήματά σας στους ομιλητές των αναρτημένων εργασιών (αλλά και των προφορικών ανακοινώσεων αν το επιθυμούν), οι οποίοι θα έχουν δηλώσει ότι θα είναι παρόντες στις αντίστοιχες Αίθουσες Τηλεδιάσκεψης, όπως μπορείτε να δείτε από το πρόγραμμα εδώ: [https://pekesexae2020.pdekritis.gr/index.php/webexrooms/]

Ευχαριστούμε πολύ.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-mail *
Προσοχή! ...πληκτρολογήστε το Ε-mail με το οποίο κάνατε "Εγγραφή Παρακολούθησης" στην Τηλε-Διημερίδα προκειμένου να καταγραφεί σωστά η ερώτησή σας
Επώνυμο - Όνομα
Παρακαλούμε να σημειώσετε πρώτα το Επώνυμο και μετά το Όνομα σας (Προαιρετικά)
Ερώτηση: *
Παρακαλούμε να διατυπώσετε σύντομα την ερώτησή σας (πιθανή τοποθέτηση/άποψη μπορείτε να την συμπεριλάβετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις - Προτάσεις" στο τέλος της φόρμας)  
Πού απευθύνεται το ερώτημα ; *
 ENOTHTA-i. (Ei) ΟΜΙΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ/ΤΕΣ: "Τίτλος Ομιλίας"
Υπηρετώ / Εργάζομαι / Δεν εργάζομαι *
Required
Περιφέρεια *
Συστάδα ειδικοτήτων (για εκπαιδευτικούς ΠΕ & ΔΕ)
Παρατηρήσεις / Προτάσεις
Απόψεις, Σχόλια, Στοιχεία για εσάς (πχ Ειδικότητα εκπαιδευτικού, Πόλη) κλπ
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy