WEBIT.X SOFIA - Форма
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
В рамките на европейското издание на световната серия от събития Webit в София на 14 май 2019 година организаторите от Webit.Foundation отправят покана към ученици и студенти от цялата страна да посетят изложението на 14 май 2019 г. от 18,30 часа до 20,30 часа в Националния дворец на културата, зала 1, за да се запознаят с някои от най-големите съвременни технологични изобретения като: хуманоидни роботи, футуристични системи за живот и транспорт между планетите, персонални летателни системи, робот, съдържащ биологически компоненти – киборг, бионични протези и други хардуерни и софтуерни подобрения за хора, виртуални хирургически операции и бъдещето на медицината.
Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и Министерството на образованието и науката са съорганизатор на събитието.
За да потвърдят присъствието си на Webit.X и Webit.Awards – учениците/студентите е необходимо да се регистрират онлайн най-късно до 8 май 2019 г. на адрес: https://www.webit.org/webitx/760 .
Регистрацията е чрез персонален код. Желаещите да участват е необходимо да попълнят формата по-долу и в края на всеки календарен ден с обратно съобщение ще получат персонален код, с който ще се регистрират.
Имайте предвид, че всеки код е персонален и може да се използва само веднъж.
Кодът е валиден до 08 май, след което ще бъде деактивиран и негоден за регистрация. Моля, всички регистрации да бъдат извършени преди посочената дата.
Проектът ще бъде организиран и финансиран от фондация Webit.
Email address *
Вашите имена *
Статус
Висше училище *
Възраст *
От кой град сте? *
ДЕКЛАРАЦИЯ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy