΄Ερευνα - Δεσμός, sexting και διαπροσωπικές σχέσεις
Αγαπητέ συμμετέχοντα,

Η παρούσα έρευνα γίνεται στα πλαίσια εκπόνησης της μεταπτυχιακής μου διπλωματικής εργασίας, με σκοπό να κατανόηθει η επίδραση που ασκούν οι τύποι προσκόλλησης και η ικανοποίηση των ρομαντικών σχέσεων, στις συμπεριφορές αναφορικά με το sexting στις σχέσεις.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα θα είναι εθελοντική και τα δεδομένα που ζητάμε από εσάς θα παραμείνουν εμπιστευτικά καθ’ όλη τη διαδικασία μέχρι και την ολοκλήρωση της έρευνας, έχοντας ως μέλημα μας τη διαφύλαξη της ταυτότητάς σας.Ερευνα - Δεσμός, sexting και διαπροσωπικές σχέσεις Επιπλέον, δεν θα σας ζητήσουμε άμεση ή έμμεση πληροφόρηση που μπορεί να σας ταυτοποιήσει στην συγκεκριμένη πλατφόρμα Google forms. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε μέτρα ώστε να προστατεύσουμε την ανωνυμία των δεδομένων που θα μας δώσετε. Οι απαντήσεις του κάθε συμμετέχοντα θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν γενικά και αφορούν το σύνολο του δείγματος και όχι τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Τα οφέλη από μια έρευνα σαν και αυτήν, προκύπτουν μόνον όταν οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς, γι’ αυτό σας ζητάμε να απαντήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Σας παρακαλούμε όπως απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις για τις οποίες ο μέγιστος απαιτούμενος χρόνος είναι τα 15 λεπτά.

Αφού διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες, θα κληθείτε να διαβάσετε το έντυπο συγκατάθεσης κι αν συμφωνείτε τότε προχωράτε στην διαδικασία απάντησης των ερωτήσεων. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο ispyeou@gmail.com ή με τον επόπτη της έρευνάς μου Δρ. Παναγιώτη Παρπόττα στο p.parpottas@euc.ac.cy.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο και τη πρόθεση συμμετοχής σας στην παρούσα έρευνα. Η βοήθειά σας είναι σημαντική στην προσπάθεια να κατανοήσουμε διαδικασίες που διέπουν τις ρομαντικές σχέσεις.

Με εκτίμηση,

Ηλιάδα Σπύρου
M.Sc (cand.) Συμβουλευτική Ψυχολογία
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms