Zimska škola informacionih tehnologija
Udruženje "Tako cool!" u saradnji sa partnerima na projektu poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije opštine Bečej, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine u oblastima grafičkog i web dizajna, i kroz Mikrotik sertifikovani program da se prijave za Zimsku školu informacionih tehnologija.

Prethodnih godina u Srbiji interesovanje za sve tehničke nauke značajno je opalo, dok je potražnja za kadrovima iz tih oblasti porasla. Sve veća zastupljenost interneta u svim sferama života doprinosi povećanju i stvaranju novih poslovnih aktivnosti i očekuje se pojava preduzeća koja će biti specijalizovana za podršku internetu.

S obzirom na sve prethodno navedeno smatramo da će osnove koje mladi nauče u okviru Zimske škole informacionih tehnologija biti od velikog značaja za povećanje njihove zapošljivosti. Znanja, veštine i sposobnosti iz oblasti grafičkog, web dizajna i Mikrotik sertifikovane obuke kroz koje će biti osnaženo 40 mladih sa teritorije opštine Bečej će biti dovoljni da se mogu prijaviti za freelance poslove. Zimska škola informacionih tehnologija će trajati 3 meseca.

* Grafički dizajn (Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator)
* Web dizajn (HTML, CSS, Javascript)
* MikroTik (MTCNA - MikroTik Certified Network Associate i MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer, međunarodno priznate sertifikovane obuke)

Zimska škola informacionih tehnologija se realizuje u okviru projekta "Egyenlő esély minden fiatalnak- Jednaka šansa za sve mlade" uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
Ime i prezime? *
Your answer
Adresa stanovanja? *
Your answer
Mesto? *
Your answer
Datum rođenja? *
MM
/
DD
/
YYYY
Pol *
Required
Broj telefona? *
Your answer
E-mail? *
Your answer
Obrazovanje? (škola, fakultet...) *
Your answer
Trenutno zanimanje? (student, učenik, nezaposlen...) *
Your answer
Ukratko opiši svoju motivaciju za učešće na ovoj obuci, zbog čega želiš da učestvuješ? *
Your answer
Koji/e modul/e želite da pohađate u okviru zimske škole informacionih tehnologija: *
Required
Da li si do sada pohađao/la neke obuke na temu informacionih tehnologije? Ukoliko jesi, koje su oblasti informacionih tehnologija pokrile obuke? *
Your answer
Kako si saznao/la za ovu obuku? *
Your answer
Ukoliko imate dodatni komentar možete ga ovde napisati:
Your answer
Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data
Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Bečejsko udruženje mladih (BUM), sa adresom Glavna 47, Bečej, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.

The personal information collected by filling out this form is processed by Becej Youth Association (BUM), located at 47th Main steet, Bečej, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.
Da li želite da ubuduće dobijate obaveštenja o događajima i aktivnostima BUM-a? // Would you like to receive notifications about BUM events and activities in the future? * *
Required
U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da BUM obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte office@bum-becej.org ili na 063/544-321.

In any case, you have the right to request that BUM suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email office@bum-becej.org ili na 063/544-321.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service