Formular achiziționare ON DEMAND, primavara 2022

A. Prezentul formular ţine loc de Contract între părţi.
B. Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. BUSINESSMARK INVEST S.R.L., cu sediul social în Şoseaua Olteniţei, nr.8, bl.2A, ap.50, sector 4, Bucureşti, avand  cod unic înregistrare nr. RO31185928, având punct de lucru în București, Str. Vasile Lascăr nr. 5-7, birou 505, reprezentată de Andreea Drăgan, în calitate de Manager General.
Pentru organizarea evenimentului, în temeiul executării obligațiilor contractuale care rezultă din completarea prezentului formular, BusinessMark prelucrează datele dumneavoastră personale, furnizate în prezentul formular. Datele solicitate în prezentul formular de înregistrare sunt necesare înscrierii la eveniment, accesului persoanelor înscrise la evenimentul pentru care s-au înscris. BusinessMark nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă adresa dumneavoastră de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul BusinessMark de către angajații companiei care dețin drept de acces la acestea pentru organizarea evenimentului. În acest sens, angajații comunică informații prin e-mail în cadrul companiei, respectiv prin intermediul furnizorului de mailul companiei Google LLC iar stocarea informațiilor sub forma listelor cu participanți și alte elemente necesare organizării evenimentelor sunt stocate în cloud-storage-ul Google Drive. Politica de confidențialitate și politică de transfer a datelor de la nivelul Google LLC se aplică datelor prelucrate la nivelul BusinessMark.

Intenționăm să utilizăm datele dumneavoastră de contact în scop de marketing direct pentru a comunica noutăți despre evenimentul la care v-ați înscris, și pentru a comunica potențiale modificări ale coordonatelor evenimentului.

De asemenea, vă informăm că aveti următoarele drepturi în legatură cu datele personale care vă aparțin si pe care ni le-ați furnizat: dreptul de acces la datele dumneavoastră personale, dreptul la rectificarea sau ștergerea acestora, restricționarea prelucrării sau a dreptului de a vă opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le puteți exercita, pot fi găsite în politica noastră de protecție a datelor personale, disponibilă pe website-ul nostru sau care poate fi transmisă la cerere in formatul solicitat.

Newsletterele și campaniile de direct mailing ale BusinessMark sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de BusinessMark, iar confidențialitatea și securitatea informațiilor sunt asigurate prin contractele încheiate cu partenerii noștri.

În momentul completării formularului de înscriere, participantul are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere și mail-uri informative despre evenimentele BusinessMark:

Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul de informare emis către BusinessMark în orice moment:
- prin contactarea BusinessMark utilizand informatiile de contact ale echipei de organizare:
 + 40 21 313 98 19 sau office@business-mark.ro
- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat în mesajele comerciale primite prin e-mail sau SMS.


Va informăm că, în baza interesului legitim al BusinessMark, evenimentele organizate pot fi înregistrate, de un partener contractual al companiei, în relație cu care ne-am asigurat că prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată sub autoritatea noastră și exclusiv pentru scopul și durata stabilită de către BusinessMark prin contarctul încheiat cu partenerul care realizează înregistrările video. Vă informăm că în virtutea dreptului de acces, puteți solicita o copie a înregistrărilor care vă vizează, trimițând o solicitare scrisă în acest sens pe adresa office@business-mark.ro. În măsura în care transmiterea înregistrării este posibilă (nu vom putea da curs solicitării dumneavoastră dacă nu apar și alte persoane în cadru și nu putem anonimiza imaginea acestora în cadrul înregistrării), vă onorăm cererea în termen de maxim 30 de zile de la data primirii solicitării. Totodată, vă aducem la cunoștință că stocăm înregsitrările video pentru o perioadă limitată de timp, respectiv 10 ani. După trecerea acestei perioade, inregistrarile vor fi sterse din evidentele companiei urmand ca orice solicitare ulterioara sa fie imposibil de onorat.
Vă informăm, de asemenea, că în baza interesului legitim al BusinessMark, desfășurarea evenimentelor organizate este fotografiată de un partener contractual al companiei, în relație cu care ne-am asigurat că prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată sub autoritatea noastră ți exclusiv pentru scopul și durata stabilită de către BusinessMark prin contractul încheiat cu partenerul care realizează fotografiile. Vă informăm că în virtutea dreptului de acces, puteti solicita copii de pe fotografiile care vă vizează, trimițând o solicitare scrisă în acest sens pe adresa office@business-mark.ro. Totodată, vă aducem la cunoștință că stocăm imaginile foto pentru o perioadă limitată de timp, respectiv 10 ani. După trecerea acestei perioade, fotografiile vor fi șterse din evidențele companiei, urmând ca orice solicitare ulterioară să fie imposibil de onorat.

În cazul în care nu sunteți de acord cu prelucrarea imaginii dumneavoastră prin înregistrare video sau fotografiere și postarea fotografiilor și/sau a înregistrării video în care imaginea dumnevoastră a fost captată, pe websiteul BusinessMark www.business-mark.ro, pe blogul companiei și/sau pe paginile de Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn ale acesteia, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact enumerate, iar BusinessMark va răspunde solicitării dumneavoastră în termen de o lună de la primirea acesteia, eliminând din mediul online indicat imaginea dumneavoastră.
Prin Telefon: + 40 21 313 98 19 sau E-mail: office@business-mark.ro;
Prin contactarea reprezentanților BusinessMark prezenți la evenimentele desfășurate, în cazul în care solicitarea este realizată în cursul desfășurării unui Eveniment.

În cazul participanților online la eveniment, pentru scopul promovării prin diseminare, evenimentele vor fi înregistrate însă dvs. aveți posibilitatea de a vă conecta cu funcțiile audio și video dezactivate astfel că vocea și/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin înregistrare. În cazul în care decideți totuși să vă activați aceste funcții, vom considera această manifestare de voință drept consimțământul dvs. pentru înregistrare. Puteți decide în orice moment să vă retrageți consimțământul prin dezactivarea funcțiilor, retragerea producând efecte din acel moment.
Beneficiați de drepturile de acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate și de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și instanțelor competente, în cazul în care considerați necesar.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare desfășurate de către BusinessMark puteți consulta: https://business-mark.ro/politica-de-confidentialitate/ și ne puteți contacta la: datepersonale@business-mark.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.

C. Transferul responsabilității completării prezentului formular

În situația în care prezentul formular este completat de către un reprezentant al companiei pentru mai multe persoane sau în situația în care reprezentantul ce completează formularul nu este același cu cel ce este înscris la eveniment, având în vedere că BusinessMark se află în imposibilitatea practică de a informa persoana/persoanele înscrisă/e privind termenii și condițiile prezentului formular și privind prelucrarea datelor, responsabilitatea informării revine reprezentantului companiei ce completează formularul.

D.   Anularea participării

În cazul în care doriți să renunţați la participare, avem rugămintea să notificați echipa organizatoare la adresa   office@business-mark.ro până cel târziu cu trei zile înainte de data evenimentului.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi echipa de organizare la + 40 21 313 98 19 sau la office@business-mark.ro


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Doresc să cumpăr bilet ON DEMAND și să am acces la înregistrarea evenimentului: *
Nume  *
Prenume  *
Funcţie  *
Companie *
E-mail *
Telefon  *
Date facturare (persoana juridica: nume entitate juridica, CUl; persoană fizică: nume, CNP, adresă). *
Am luat la cunoștință și sunt de acord cu termenii și condițiile menționate în prezentul document *
Acord privind informări ulterioare despre viitoare evenimente BusinessMark *
Acord privind informări ulterioare din partea partenerilor și speakerilor evenimentului *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BusinessMark Invest SRL. Report Abuse