Formular de înscriere- Simularea Parlamentului European, ediția XIII
Salutare,

Acest formular este dedicat persoanelor ce doresc să se înscrie la proiectul național ,,Simularea Parlamentului European'', organizat de Societatea Studenților Europeniști. Aflat la cea de a XIII-a ediție, SimPE este un proiect prin intermediul căruia tinerii simulează procesul decizional din cadrul Parlamentului European și își dezvoltă cunoștințele despre Uniunea Europeană, prin ședințe, dezbateri și activități cu caracter semi-formal.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sunt de acord implicit cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, respectând prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) pus în aplicare prin Legea nr. 190/2018. Consimțământul meu în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor personale este acordat pentru scopuri administrative. 

Declar că am luat la cunoștință de drepturile mele conferite de Regulamentul UE 679 / 2016: dreptul de acces la date, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul la rectificare.

Am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale. Am fost informat/ă de faptul că dreptul la retragerea consimțământului se face pe baza unei cereri scrise în care vor fi specificate care date cu caracter personal se doresc a fi șterse. Urmare a exercitării dreptului la retragerea consimțământului, Societatea Studenților Europeniști se obligă să distrugă/șteargă datele mele cu caracter personal.

Sunt de acord cu utilizarea neremunerată a imaginilor fotografice, înregistrărilor audio şi video care mă includ, de către Asociația ”Societatea Studenților Europeniști”, în scopul promovării activității pe rețelele sociale.

*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy