Aanmelding Creative Stampin' Weekend 2018
Hallo!

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor ons jaarlijks Creative Stampin' Weekend!

Van vrijdag, 23 februari t/m zondag, 25 februari ‘18 ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden. Een heerlijke creatieve ontsnapping van het dagelijks leven!
Het weekend is gevuld met uitdagende projecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen, zoals o.a. een goed gevulde goodie bag.

De kosten voor dit weekend zijn € 195,00. Dit is inclusief verblijf, eten, drinken en de benodigde materialen voor de projecten. De prijs is gebaseerd op verblijf in een meerpersoonskamer. Wil je toch alleen slapen, dan betaal je een meerprijs van € 50,00 (Ter info: Deze meerprijs is berekend op basis van de kale verblijfskosten).

Om zeker te zijn van een plaats vragen we, na inschrijving via onderstaand formulier, een aanbetaling van € 50,00. Je aanmelding is nl. pas definitief wanneer de aanbetaling is ontvangen. Je ontvangt de betalingsinformatie in een bevestigingsmail na het invullen van dit formulier.
Op dat moment krijg je o.a. toegang tot de exclusieve Creative Stampin’ Weekend Facebookgroep, ontvang je informatie mails en t.z.t. gedetailleerde programma informatie. Inschrijving sluit op 15 januari '18.

De rest van het bedrag (€ 145,00 of € 195,00 voor meerprijsbetalers) dient uiterlijk op 20 januari ’18 overgemaakt te zijn. Indien bij annulering jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders, ontvang je het bedrag terug.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinpartynl@gmail.com of een PB via Facebook.

Hartelijke groeten,

Caroline, Hilde, Sandra en Danielle
Online Stampin' Party NL

P.S. We gebruiken jouw persoonsgegevens alleen maar t.b.v. de organisatie van dit Creative Stampin' Weekend

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode + Woonplaats *
Your answer
Land *
Telefoonnummer (incl. kengetal) *
In het geval we vragen hebben m.b.t. je aanmelding
Your answer
Geef aan of je speciale wensen hebt m.b.t. voeding. Denk aan allergieën, diabetes en/of andere specifieke dieetwensen.
Your answer
Kamerkeuze *
Met wie wil je een slaapkamer delen?
Er zijn twee-, vier - en enkele driepersoonskamers beschikbaar. Wanneer je aangeeft met wie je op een kamer ingedeeld wilt worden, geef dit dan hier door. Als je geen voorkeur hebt, dan delen we de kamers in. Beantwoord dan: Geen voorkeur. Heb je aangegeven in een eenpersoonskamer te willen slapen, dan laat je deze vraag onbeantwoord.
Your answer
Wil je meedoen aan de swap? *
Er is een mogelijkheid om te 'swappen' op vrijdagavond. Je maakt kleine projectjes, bijv. een kaartje, label, doosje, etc., die je uitwisselt met andere swappers. Het is een leuke manier om kennis te maken met elkaar en om leuke ideeën op te doen. Ter informatie: Wanneer je meedoet, maak je max. 24 swaps. Het precieze aantal wordt doorgegeven na 20 januari '18.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service