Reserveringsformulier TrosKompas & TV Krant
Hierbij de informatie en voorwaarden voor deelname aan de Puzzel & Win actie van TrosKompas & TV Krant. Zodra je het formulier volledig hebt ingevuld, bespreken wij jouw voorstel met de redactie. Op basis van de input verklaar je akkoord te gaan met de door rvg media & impact B.V. gestelde voorwaarden. Bij een akkoord van de redactie wordt deze reservering direct omgezet naar een definitieve deelname. Lees daarom goed de voorwaarden onderaan dit formulier.
Merknaam: *
Your answer
Voornaam: *
Your answer
Achternaam: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Aantal prijswinnaars: *
Aantal prijswinnaars waarvoor je prijzen beschikbaar stelt (let op: de waarde per prijswinnaar dient minimaal € 100,- te bedragen)
Your answer
Prijsbeschrijving (beknopt): *
Your answer
Waarde per prijswinnaar (minimaal € 100,-): *
Your answer
Totale barterwaarde (minimaal € 500,-): *
Your answer
Tekstvoorstel (maximaal 75 woorden): *
Let op: je tekst zal zoveel mogelijk worden gebruikt, maar de redactie behoudt de vrijheid om de tekst meer toe te spitsen op de doelgroep
Your answer
Te vermelden landingspagina:
Your answer
Leverbare kleuren (indien van toepassing):
Your answer
Leverbare maten (indien van toepassing):
Your answer
Leverbaar vanaf (indien van toepassing):
MM
/
DD
/
YYYY
Eventuele voorwaarden:
Your answer
Wijze van uitlevering prijs/prijzen: *
Akkoord voorwaarden: *
Voorwaarden:
● Bij deze actie krijg je exposure op de 1/4 Puzzel & Win pagina van TrosKompas & TV Krant. Deze exposure heeft de vorm van beeld, tekst en website-vermelding. De productie blijft echter redactioneel en wordt door de redactie geheel in vrijheid opgemaakt en ingedeeld vanuit haar eigen visie.
● De merknaam wordt vermeld in Kop 2.
● Het deelnemende merk draagt zorg voor de afhandeling inclusief verzending.
● Lezers hebben vanaf de uitgiftedatum een maand de gelegenheid om mee te doen met de actie. Ongeveer 1,5 maand na uitgifte ontvang je van ons de NAW-gegevens van de prijswinnaar(s).
● Een voorstel wordt enkel ingediend indien dit formulier volledig en correct is ingevuld.
● Het tekstvoorstel zal zoveel mogelijk worden gebruikt, maar de redactie behoudt de vrijheid om de tekst meer toe te spitsen op de doelgroep
● Je maakt je deelnamevoorstel compleet met het beeldmateriaal wat je beschikbaar stelt. Dit zijn de beelden die de redactie mag gebruiken voor het opmaken van de, eventuele, uiteindelijke uiting.
● Vanuit het aangeboden beeldmateriaal wordt er door de redactie een keuze gemaakt. Over deze keuze is niet te corresponderen. Let dus op dat je beeld instuurt dat door de redactie mag worden gebruikt.
● De voorkeur gaat uit naar het aanleveren van meerdere beelden waaruit de redactie een keuze mag maken, vrijstaande- en sfeerbeelden. Afbeeldingsvereisten:
- Enkel .jpeg en .png bestanden (geen .psd of .eps bestanden)
- Minimaal 300 dpi en 10 x 10 cm
● Je kunt het beeldmateriaal aanleveren via lezersacties@rvg.media of via WeTransfer.
● Logo plaatsing is mogelijk
● De redactie behoudt zich het recht voor beeldmateriaal eventueel aan te vullen met eigen stockbeeld.
● De lay-out die de redactie aanlevert kun je uitsluitend op feitelijke onjuistheden controleren. Opmerkingen over smaak en/of beeld zullen niet worden doorgevoerd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of rvg. Report Abuse