Registratie First Flush Theefestival
Zondag 7 april 2019 is de eerste editie van het nieuwe First Flush Theefestival in het oosten van Nederland. In de inspirerende historische omgeving van de DRU Cultuurfabriek in Ulft bieden standhouders een breed aanbod in thee, infusies en accessoires. Bezoekers kunnen daarnaast genieten van leerzame workshops en boeiende lezingen. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een goodiebag met daarin een tasting cup. Hiermee kunnen ze jouw thee proeven.

Tijdens First Flush verzorgt DRU de catering. We laten daarom geen standhouders toe die dranken en/of versnaperingen tegen betaling aanbieden om ter plaatse te nuttigen. Thee laten proeven mag uiteraard! Bezoekers kunnen een knipkaart kopen voor een High Tea Buffet. De zoete en hartige happen kunnen ineens of gedurende de dag worden genuttigd. Het Schaftlokaal heeft daarnaast een uitgebreide menukaart voor lunch en diner.

Adres First Flush Theevenement locatie:
DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24, 7071 BV Ulft
Kijk voor meer info op www.drucultuurfabriek.nl

Tijden First Flush 2019:
Workshops/lezingen: 11:00-17:00 uur (voor standhouders is er een programma vanaf 10.00 uur)
Theemarkt: 13:00-18:00 uur

Kosten tickets:
First Flush Theevenement, workshops en lezingen: €10
First Flush Theevenement, workshops en lezingen inclusief High Tea: €19
Alleen High Tea buffet: €10
Kaartjes zijn te bestellen via de link op de website. Prijzen zijn inclusief reserveringskosten.

De organisatie mag aanmeldingen weigeren om teveel van hetzelfde aanbod te voorkomen. Informatie over de opbouw van stand/tafel ontvang je later. Opbouwen kan op 7 april vanaf 6:00 uur 's ochtends. De stands zijn inclusief 1 stroompunt, WiFi, 2 stoelen/krukken bij je stand en water.

Stel je vraag gerust via: anne@firstflush.nl
Email address *
Naam *
Bedrijfsnaam *
Geef hier naast je bedrijfsnaam ook een korte beschrijving van je bedrijf.
KvK en BTW nummer *
Adres *
Email *
Telefoonnummer *
Spreek je één van volgende talen?
Deze vraag stellen we omdat we ook bezoekers uit Duitsland verwachten.
Wat ga je aanbieden? *
Je aanbod op het evenement zelf mag niet afwijken van wat je hier aangeeft. Eventuele wijzigingen in je aanbod graag per mail melden.
Opties *
We bieden standhouders de mogelijkheid ook zelf een workshop/lezing te geven. Deze mogelijkheden staan aangeduid met een +. Kies je voor een stand in de openbare foyer, dan dient de stand wel de hele dag bemand te zijn. Kom dus met meer personen als je ook een workshop of lezing wilt geven. Kies je voor een stand op de Theemarkt en bouw je vroeg op, dan heb je enkele uren over voor het geven (of bezoeken) van een workshop.
Required
Afmetingen grondplaatsen
Overige vragen + inhoud van jouw workshop of presentatie
Is er nog iets onduidelijk? Typ dan hier je vraag of opmerking. Heb je gekozen voor het geven van een workshop/lezing op 7 april 2019, geef dan hier kort aan wat de inhoud van jouw activiteit zal zijn. We nemen later contact met je op om het programma van de dag exact te plannen.
Indien je een film/presentatie wil laten zien, hoe lever je die aan?
In de multifunctionele workshopruimtes voor 15-35 personen zijn digitale schermen aanwezig. Technici van de DRU kunnen helpen bij het aansluiten van je laptop voor bijvoorbeeld PowerPoints. Films en presentaties voor de filmzaal moeten vooraf digitaal worden aangeleverd, zodat de technici e.e.a. kunnen voorbereiden.
Extra relatiekaarten kopen?
Deze toegangskaarten voor jouw relaties kosten €7,50 (zonder high tea). Er is geen maximum afname voor de relatiekaarten. Aantal gewenste relatiekaarten:
Bijdrage goodiebag
Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een goodiebag. Wil ook jij iets aanleveren voor deze bag? Het mag een product zijn of een flyer. We vragen je i.i.g. om 250 items. Deze verdelen we zo eerlijk mogelijk over het totale aantal goodiebags.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy