Swinghearts Summer Camp 2017 REGISZTRÁCIÓ
2017. augusztus 16-20. Panoráma Residence Duna, Dunaszentmiklós
Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
Partnered a regisztrációban (ha van):
Az egyedül regisztráló lányok várólistára kerülnek a következő egyedül jelentkező leader regisztrációjáig. Köszönjük a megértéseteket.
Your answer
Születési dátum: *
A szálláshelyre való bejelentkezéshez
Your answer
Lakcím/Számlázási cím: *
A számla kiállításához
Your answer
Telefonszám: *
Formátum: 80/555-4433
Your answer
Felnőtt vagy gyermek (3-18 év között) kísérő esetén itt add meg az adatait:
Név, születési dátum, érkezés és távozás időpontja, speciális étrend, egyéb megjegyzés
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Pólóméreted: *
Milyen szerepben veszel részt az órákon? *
Válassz elsődleges workshop szintet: *
Választott workshop pass: *
A Double pass az elsődleges szinted és az az alatti szint óráira való belépésre jogosít.
Választott szállás csomag: *
A szállásfoglalás félpanziós ellátással (érkezés napján vacsorától távozás napján reggeliig) és wellness használattal értendő.
Lakótársaid neve:
Kivel szeretnél együtt lakni az apartmanban? (max. 6 fő veled együtt)
Your answer
Szobatársad neve:
A 4-6 fős apartmanokban 2 ágyas szobák vannak. Kivel szeretnél egy szobában aludni?
Your answer
Egyéb megjegyzéseid, kéréseid:
Ételérzékenység, speciális étrend, részvételi díjról számla igény, extra kívánság, kérés vagy kérdés
Your answer
Előlegfizetés módja: *
Az előleg összege 20 000 Ft, mely az adott kedvezményes időszakon belül, de maximum a regisztrációt követő 10 napon belül fizetendő.
A fennmaradó összeg befizetése érkezéskor a helyszínen esedékes, mely fizethető készpénzben vagy Szép kártyával. *
Részvételi szabályok: *
A résztvevőknek mindig viselniük kell az azonosító karszalagot, melyet kötelező megmutatni az órára menet vagy belépéskor az esti eseményre. A szervező nem vállal felelősséget a résztvevők értékeiért, vagyontárgyaiért, esetleges sérüléseikért. Táncolás közben fennáll a fizikai sérülés veszélye. A résztvevők saját felelőssége és döntése, hogy bármilyen táncos tevékenységet folytatnak az esemény alatt. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy vigyázz magadra és másokra is! A résztvevőknek el kell fogadniuk a tanárok és a szervező döntését az esemény alatt. A résztvevők (képe, hangja) megjelenhet olyan felvételeken, amit a rendező vagy megbízottja készít (mint fotó, video, vagy DVD az eseményről). A rendező felhasználhatja ezeket a felvételeket minden olyan céllal, amely a rendezvénnyel vagy művészi céllal kapcsolatos, bármilyen formában. A résztvevők beleegyeznek abba, hogy ezen felvételek a rendező egyedüli tulajdonát képezik. A rendező az elveszett tárgyakat a rendezvény vége után még egy hétig megőrzi. Nincs pénzvisszatérítés, ha a program egyes elemei nem valósulnak meg (például egy tanár nem vagy csak részlegesen vesz részt az eseményen, mert megbetegszik vagy egyéb akadályoztatás merül fel). A résztvevők az órákon fényképezhetnek és rögzíthetik az óra végi összefoglalókat. Ha egy résztvevő nem tartja be ezen szabályokat, a szervezőnek joga van visszavonni a résztvevő belépőjét és megkérheti, hogy távozzon az esemény helyszínéről minden pénzvisszatérítés nélkül.
Általános szerződési feltételek: *
A 2017.08.16. – 08.20. között megrendezésre kerülő „Swinghearts Summer Camp 2017” eseményen résztvevő személy, továbbiakban: Vendég. Teszkó Andrea, egyéni vállalkozó, (székhely: 1136 Budapest, Pannónia utca 52/B fsz. 1., adószám: 65033207-1-41) továbbiakban: Szervező. Az általálnos szerződési feltételek elfogadásával a Vendég felhatalmazza a Szervezőt, hogy a Vendég és a Panoráma Residence Duna Kft. (2897 Duanaszentmiklós, Új út 20.) - továbbiakban: Szálláshely - között a nevében, segítőként eljárjon, a „Swinghearts Summer Camp” eseményen. A Szervező a Szálláshley egyeztet a Vendég szállása, ellátása és egyéb kérdésekben. Szervező az a segítségért külön anyagi szolgáltatásban nem részesül. Vendég az ott tartózkodása alatt felmerülő esetleges kérdéseket közvetlenül a Szálláshellyel rendezi. A Szálláshelynek megfizetett, bármely jellegű díj, mely Vendég szállása, ellátása, vagy egyéb - nem táncos - költséget érint (készpénz, átutalás, SZÉP kártya), Vendég által kerül kifizetésre a Szálláshely részére. Vendég kijelenti, hogy rendelkezik érvényes betegbiztosítással. A biztosítási kártyát (vagy annak másolatát) magával viszi. Vendég tudomásul veszi, hogy a tábor személyzete semmilyen sport-és egyéb őt ért sérülésért, balesetért nem felelős. A vendégek szobánként egy kulcsot kapnak, melynek elvesztése esetén 5000 Ft/kulcspótlási díj fizetendő. Vendég teljes körű anyagi és egyéb felelősséget vállal minden általa okozott kárért. Vendég hozzájárul, hogy a táborban készült minden adatrögzítés eredményét és minden felvételt (fénykép, videó, hang, egyebek ) a Szervező saját tulajdonának tekintsen és szabadon felhasználjon. Vendég tudomásul veszi, hogy a befizetett összeg semmilyen formában vissza nem téríthető. Vendég tudomásul veszi, hogy 2017.08.01. utáni visszamondás esetén a Vendég, az által választott csomag 100 % köteles befizetni „no show” esetén is. Szervezőnek jogában áll a rendezvény teljes időtartama alatt elkérni a Vendégtől az előleg és a helyszínen fizetendő összeg igazoló szelvényét (nyugta / számla / egyéb). Amennyiben Vendég ezt nem tudja prezentálni úgy az addigi – esetleges – befizetés(ei) semmisnek tekinthetők. Vendég tudomásul veszi, hogy a Szervezőnek jogában áll bármely Vendéget azonnali hatállyal kizárni az eseményről - a befizetett összeg visszatérítése nélkül - amennyiben a Szervező úgy ítéli meg, hogy viselkedése mások jóérzését sérti. Ilyen például a fajra, nemre, vallási hovatartozásra való jóérzés megsértése / kritizálása, de ide tartozik a „kultúrált együttélés” szabályainak megsértése is. A Vendég az esetben is kizárható, ha bármilyen terméket (fizikai, / szellemi / egyéb) árusít / promótál.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms