Adobe Lightroom - udvidet billede-redigeringskursus
Lightroom for fotograferende journalister

Er du vokset fra arbejdscomputerens PS Express og har lyst til at blive dygtigere til den daglige fintuning af dine fotos, tilbyder JFM Acadamy nu et kursus i billedbehandlingsprogrammet Lightroom for fotograferende journalister.

Adobe Lightroom er et oplagt valg hvis du vil have det bedst mulige ud af dine billeder i et hurtigt og sikkert workflow. At kunne arbejde mere professionelt med sine billeder ligger fint i forlængelse af JFM's store kursus for fotograferende journalister.
Med Lightroom på maskinen får du langt bedre kontrol over billedet i forhold til standardværktøjet, PS Express, uden at det bliver helt så nørdet som storesøsteren Photoshop.

På kurset lærer du at 'fremkalde' et billede, så du kan bruge det på tryk og online. Vi arbejde med at rette RAW-billeder til i Lightrooms developmodul, hvor bl.a. gustne gulstik fjernes og flade billeder bliver levende.

Du skal medbringe din egen Mac/PC – hvor JFM på forhånd har installeret Lightroom. I kurset er inkluderet en licens til Lightroom, som du får med tilbage.

Undervisningen bliver afholdt som tavleundervisning med indlagte øvelser, hvor du arbejder med Lightroom.

Kursusdage
Kurset tager 1+1 dag med ni dages mellemrum, hvor man øver sig i at bruge programmet hjemme på redaktionen, inden opsamlingen på den sidste dag.

Første dag 11. november
Sidste dag 21. november

Underviser
Robert Wengler, rutineret pressefotograf på Fyens Stiftstidende gennem 31 år og nu freelancer med bl.a. undervisning på sit menukort.

Sidste frist for tilmelding er mandag 14. oktober
Jeg deltager i kurset *
Navn: *
Your answer
Personalenummer: *
Your answer
Min mail er: *
Your answer
Mediehus - Hvilket mediehus arbejder du i? *
Your answer
Eventuelle særlige ønsker til kurset:
Your answer
Jeg har to efteruddannelsesdage at bruge på kurset:
Jeg har snakket med min chef/ redaktør om kurset:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy