Vragenlijst over autonomie/regie en respect
Beste zwangere,

Wat fijn dat je de vragenlijst wilt invullen! Je helpt ons en in de toekomst andere zwangeren bij het maken van keuzes in de zwangerschap.

Het onderzoeksteam bestaat naast ons, Sharon Veenstra en Lieke Bouma (3e jaars verloskunde studenten, Verloskunde Academie Groningen) uit twee onderzoekers van de afdeling Midwifery Science Noord Nederland. Deze afdeling heeft als doel middels wetenschappelijk onderzoek de zorg rondom moeder en baby te verbeteren. Ervaringen en meningen van zwangeren zijn hierbij van groot belang.

Wat vragen wij van je: onderstaand vind je een vragenlijst met een paar achtergrond vragen en een aantal vragen over jouw ervaringen met betrekking tot het maken van besluiten in je zwangerschap en over je ervaring rondom het krijgen van respect in je zwangerschap. Voor ons is het belangrijk dat je alle vragen invult zodat dit onderzoek goed weergeeft wat jij denkt en vindt. Voor het invullen van de vragenlijst zijn we opzoek naar zwangeren vanaf 16 jaar in verband met regels omtrent wetenschappelijk onderzoek.

De vragenlijst kost hoogstens 15 minuten om in te vullen. Al je antwoorden blijven anoniem en zullen uitermate vertrouwelijk worden behandeld in het onderzoeksteam. Je hoeft je naam niet te noteren.

Hartelijk dank voor het invullen!
Dr. Esther Feijen-de Jong, verloskundige
Dr. Lilian Peters, epidemioloog
Sharon Veenstra
Lieke Bouma

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms