Пофалби, поплаки и предлози за подобрување
Алатка подржана од Факултетското Студентско Собрание на Машинскиот Факултет за подобрена комуникација на студентите со Факултетот. Ве охрабруваме да го искажете вашето мислење - Мислата на студентите треба да се слушне!

Ние сметаме дека постои потреба од активна алатка преку која студентите можат анонимно и сигурно да го изразат своето мислење и да ги дадат своите идеи во врска со факултетот и факултетските активности.

ФСС на МФС целосно ја води алатката и ги пренесува внесените пријави кон соодветните Факултетски органи. Пријавите се пренесуваат целосно анонимно, а мејлот, кој не е задолжително да се внесе, се користи само за понатамошно стапување во контакт со студентот кој ја објавува пријавата (за потврда дека е решен проблемот или за дообјаснување и имплементација на предлогот).


П.С. Алатката е инспирирана од Каизен принципот, принцип кој е пожелно сите идни инженери да го запознаат. :)
Емаил адреса за контакт
Потсетуваме дека пријавата се пренесеува целосно анонимно!
Што сакате да поднесете? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy